AKTUELNO

Konačno radi ono što voli!

Folk pevač Dragan Kojić Keba okrenuo se alternativnoj medicini i otpočeo novi biznis - proizvodnju preparata za zdravlje na biljnoj bazi! Naime, on je ugovorio saradnju s jednim proizvođačem ovakvog tipa suplemenata i pokrenuo svoju liniju namenjenu celom organizmu - počev od zuba, nege lice, pa sve do potencije.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da Kojić dosta vodi računa o nezi svog tela, ali i o unutrašnjem stanju svog organizma, da se hrani zdravo, trenira, koristi razne biljke kako bi održavao balans. Zato i ne čudi što se opredelio za ovakav vid biznisa tokom pandemije. Naime, nakon što je isprobao jedan suplement za metabolizam, stupio je u kontakt sa proizvođačem kako bi se dogovorio o saradnji. I tako je sve počelo. Sada je Keba pokrenuo svoju internet stranicu preko koje zainteresovani mogu kupiti njegove proizvode koji imaju dozvolu Ministarstva zdravlja.

Prvi u nizu proizvoda je krema na biljnoj bazi koja leči gljivične infekcije, ekceme, promene na koži. Keba nije zaboravio da je osmeh najbitniji, pa je u ponudu stavio i preparat za izbeljivanje zuba. Naravno, kako je vitka linija bitna za zdravlje, u njegovoj prodavnici postoji i preparat za ubrzavanje metabolizma i sagorevanje masnih naslaga, ali i proizvod za čišćenje organizma od parazita, bakterija i gljivica.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Poznato je da Kojić uvek ima ogledalo uz sebe i da je za njega nega lica važna, pa je u svoju ponudu uvrstio i kremu za lice za podmlađivanje. Poslednji, ali ne i najmanje važan proizvod tiče se potencije i libida kod muškaraca. U pitanju je preparat od prirodnih sastojaka koji je jedinstveni stimulans za organizam koji proizvodi testosteron na optimalnom nivou. Ko konzumira Kebinu "vijagru" imaće pojačan libido, dužu i stabilniju erekciju, bolje performanse u krevetu i jače orgazme.

O svemu ovome progovorio je i sam pevač, koji je priznao da je dugo već maštao da se bavi ovom delatnošću.

- Odavno mi je bila želja da se bavim alternativnom medicinom, o čemu sam često pričao. Osim što mi je bog dao da pesmom lečim dušu, tako sam isto siguran da mnoge tajne koje postoje u prirodi i te kako znam prepoznati i ukombinovati kao alternativni i sto odsto prirodni lek za dušu i telo. Tako da pojavom viška vremena, zbog svima opšte poznate situacije, odlučio sam da otvorim svoju internet stranicu i na pravi i pošten način se bavim tim. Siguran sam da sam na pravom putu i da ću blagovremeno uspeti da zaslužim naklonost i, što je najvažnije, poverenje svih onih koji probaju proizvode - rekao je Keba.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Dragan Kojić Keba