AKTUELNO

Šok!

U večerašnjoj emisiji ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je zadrugare Taru Simov i Nenada Aleksića Ša, koji su progovorili o njihovom burnom odnosu.

Tara i Ša progovorili su o njihovom poznanstvu od ranije, te su otkrili o dopisivanju, kao i video pozivu koji su obavili pre ulaska u Zadrugu 4.

Foto: TV Pink Printscreen

Osoba koja poznaje i njega i mene, rekla je da se slikamo i pošaljemo fotku Ša. Dobio je poziv na kafu, ali ne od mene, imala sam 15 godina, a posle par meseci sam dobila poziv za spot, koji sam odbila! Ja sam pre ulaska sedela sa Đedovićem i pričali smo na video pozivu sa njim - objasnila je Tara.
Ulazak u Zadrugu, ona prilazi i govori mi da se znamo preko video poziva - dodao je Ša.
Da li su postojale varnice između vas i ranije? - upitao je Amidžić.
Nisam je gledao u Zadruzi 3, propratio, ali u jednom trenutku mi je iskočila fotka ista Tara Simov, i tražio sam je na Instagramu, skapirao sam da to nije Tara, a nisam ni znao da će ulaziti - rekao je reper.
Da li ti se dopadao ranije? - upitao je Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste on mene fizički privlačio od početka, ali njegova prepotentnost... On je potencirao, naši razgovori su se svodili na to šta je postigao, fascinantno mi je da čovek može da priče više od mene - rekla je Simova.
Je l' imate planove? - upitao je voditelj.
Komentarisali smo, ima dosta stvari koje treba da reši po izlasku odavde, planiram da uzmem stan, nekih mesec dana, da reši svoje stvari i planiramo zajednički život, da se uklopimo, da se ja vidim sa mojim, on sa njegovima, da vidimo kako i šta, i posle toga mi - otkrila je Tara

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga