AKTUELNO

Hit!

Aco Pejović, iako veliki muzičar, svojim najvećim uspehom zapravo smatra brak sa Biljanom koji traje već 28 godina i u kom je dobio tri ćerke. Prisećajući se početka njihove ljubavne priče, otkrio je u jednoj emisiji kako je kasnio na sopstveno venčanje, te da ga je na svadbu dovezao kombi muzičara koji su krenuli kod njega, da uveseljavaju goste – igrom slučaja.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

– Devedesetih godina, svirao sam i pevao u jednom lokalu. Jedne večeri je ona ušla u taj lokal i prvi kontakt očima je meni nagovestio da tu može biti nešto više od poznanstva. Kasnije mi je rekla da je i ona to isto osetila… Ona je meni prišla, da, ona je mene „spopala” u stvari. Bili smo svega sedam dana zajedno i rešili da se venčamo. Jedini uslov bio joj je da završi fakultet.

Tada, Aco je imao svega 23 godine, ali život ga nije mazio, te se smatrao dovoljno zrelim da zatraži ruku svoje dame i da je zaprosi.

– U to vreme, uraditi tako nešto i doći kući u sedam ujutru i reći roditeljima: „Ženim se”, nije baš bilo lako. Pitali su me da li sam dobro razmislio, da li sam popio, da li ne žurim… „To vam je što vam je”, rekao sam im. Posle je tek usledilo upoznavanje. Ona je iz profesorske porodice, ja sam tad bio lokalni muzičar, nisam baš bio na nekom glasu kod roditelja. Kod dama da, ali ne kod roditelja.

– Zakasnio sam na sopstveno venčanje. Svirali smo moj kum i ja na Zlatiboru, a ujutru smo se stopom vraćali kući. Dok smo stopirali, zaustavio se jedan kombi. Na sreću ili na našu žalost, to je bio kombi sa muzičarima koji su pošli da sviraju na mojoj svadbi. Zamislite samo njihovu reakciju – nasmejao se Pejović.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Svadba nije bila mnogo velika, ali jeste jako specifična – imajući u vidu da je mnogo njih, uključujući i Pejovića, imalo duge kose i kaubojke, jer je vladao takav trend. Njegova baka došavši na venčanje izjavila je:

– Jao meni, koliko čupavaca na jednom mestu.

Autor: N.V.