AKTUELNO

Da li se pokajao i zbog veze sa Simovom?

Sukob Nadica Zeljković i Tare Simov i Nenada Aleksića Ša bio je prva na pretresu nedelje:

Ja se držim svog stava, samo mi je krivo što sam Kiju uplela u sve to. Mi nemamo van crnog stola nikakav problem - počela je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Nadica trebala ćutati, jer je ona bila u toj situaciji, ali je osetila potrebu da stane u zaštitu svoje ćerke i prema generalno svim ženama - prokomentarisala je Sandra.
Nadica ni ne vidi u tom stilu života nikakav problem, i dalje voli tog pokojnog čoveka, ni ne krije to - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sreća što sam dobro plaćen, pa mogu da slušam ovo, inače ne bih - negodovao je Tomović.
Vrlo je verovatno da Nadica ima neke zadnje namere. Mislim da je ona Zadrugu 1 doživela onako kako jeste samo zbog svog deteta, ali da još nije pravilno osudila tu prevaru i ono što je Luna govorila - komentarisala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći njen problem je što u meni vidi sebe. I u Luni vidi sebe. Neće mene niko rastaviti od Nenada - rekla je Tara.
Nadica me i fizički podseća na moju Ljilju, toliko me podseća na majku. Uvek se borila i za brata i za mene. Ja sam kreten i borim se protiv toga, ne mogu da pobegnem od sebe. Nalazim i opravdanja za njene reči, na neki grublji način je želela da mi objasni. Jako mi je žao što sam uvredio nju i njenu porodicu... Može svako da mi kaže šta hoće, ali ja znam šta osećam - komentarisao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove godine si glavni glumac ovde - dobacio je Tomović.
Nemojte me dr*ati, ne možete se igrati sa mnom i svojom glavom - vikao je Ša.
Ko te dr*a? Mi, koji smo te podržavali? Jako me je strah tebe. Jeste, kontradiktoran si, ja sam živela sa tobom pet meseci - protivila se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta sam se ja zavozao. Nećete se više igrati sa mnom. Od sada pričam samo ono što osećam, ne ono što vi želite! Da, kajem se, jako mi je loše, iskrene suze sam imao - urlao je reper.
Niko ti nije rekao da se ne kaješ - plakala je i govorila Tara iz pušionice.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga