AKTUELNO

Prošle noći u Beloj kući potegnuta je ova brutalna tema, zbog čega je zadrugarka ostala zatečena, a sada je istina isplivala na videlo.

Za Pink.rs oglasila se drugarica zadrugarke Teodore Bilanović, nakon skandala koji se zadesio u Beloj kući i gnusnih neistina da je odgovorna za smrt deteta.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejana nije krila da je šokirana svim što se desilo, pa je odmah odlučila da se oglasi za naš portal kako bi demantovala sve laži koje su izgovorene.

- Deteta mi moga, ne znam za tu priču,Teodora obožava decu, moje dete obožava, jedva čeka da postane roditelj. Ima empatiju prema deci, to je notorna laž, ja tvrdim da nema ništa sa tim Teodora. Devojka koja ima empatiju prema ljudima, ona je prema mom detetu kao prema svom. Ovo je krajnji bezobrazluk, ja sam svesna da su ljudi spremni na laži apropo nekih ljudi, ali ona je introventa, ne zamara se tim pričama. To su klevete, kad izađe, treba da sazna ko je rekao, apsolutni demant! Ja sam iskreno, šokirana sada tvojim pitanjem! - izjavila je Dejana. 

Podsetimo, Bilanovićeva se već bavila čuvanjem dece u inostranstvu, a nekoliko puta do sada je isticala koliko je željna da osnuje svoju porodicu, a ima i nameru da usvoji dete sa Daunovim sindromom, prema kojima ima posebnu empatiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Ognjen Bogdanović

#Zadruga