AKTUELNO

Svi komentarišu kako je Čelebić doživeo transfer blama zbog svoje devojke.

Pevačica Teodora Džehverović ne odustaje od snimanja rođendanskih čestitki svojim fanovima. I to ne bi bilo ništa čudno da ona ovaj gest ne naplaćuje, i to čitavih 500 evra.

Kada se za ovo saznalo u medijima, Teodora je bila na meti osuda mnogih, koji su je napali da treba da je bude sramota što u ovo doba teške finansijske krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, zarađuje na ovako bezobrazan način.

Međutim, ona očigledno nije marila za brojne kritike, pa je nastavila sa ovom praksom zarađivanja novca. Sada je u sve umešala i svog dečka košarkaša Nina Čelebića, koji se sa njom pojavljuje na snimcima, što njemu, sudeći po njegovom izrazu lica, nije nikako prijatno.

Po društvenim mrežama ovih dana, kruži jedan novi snimak, na kome Teodora šalje privatnu rođendansku čestitku.

- Ćao Manja, veliki pozdrav od mene i Nina. Srećan ti rođendan i da si nam živa i zdrava! Poljubac - glasi ova čestitka. I dok je pevačica bila vrlo raspoložena i vesela, njenom dečku se ovakav vid zarade očigledno ne sviđa, pa je tokom trajanja snimka sve vreme samo ćutao i kiselo se osmehivao.

- Podrška za palog brata! Ajoj, kakav transfer blama! Nino bi propao u zemlju koliko mu je neprijatno! Šta sve rade likovi za 500 evra, pakao! - samo su neki od komentara na Tviteru.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Teodora se samo jednom oglasila po ovom pitanju i istakla da je biti poznat posao, a ne hobi i da je to njen normalan način zarade u doba korone.

- Problem je kada pevam, kada reklamiram stvari, pa i kada pristanem na ovakav projekat kao što su lične cestitke. Od čega ljudi misle da ja živim?! Niko me ne pita od kojih para ću platiti naredne pesme i spotove, kada zbog korone od marta meseca mi pevači ne radimo kako treba. Mnogo para i truda sam uložila, da bih postigla sve ovo do sada i sasvim je normalno da naplatim ono što sam toliko godina stvarala - rekla je tada Teodora domaćim medijima.

- Ceo projekat je rađen po uzoru na svetsko tržište. U Americi postoji aplikacija preko koje možete kupiti čestitku od poznatih faca. Ako njima, čije se bogatstvo meri u milionima, nije problem da naplate čestitku, ne vidim zašto ne bismo to uradili i mi. Biti poznat nije hobi, već posao i morate mnogo da radite na sebi i ulažete, da biste to održavali - rekla je ona.

Autor: M.K.

#Teodora Džehverović