AKTUELNO

Otvorio dušu!

Ovog popodneva u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal '' gostovao je pevač Darko Lazić. Govorio je na mnoge aktuelnosti iz svog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Progovorio je o svom novom biznisu, budući da je odlučio da otvori Jutjub kanal i snima svoje recepte. Voditeljke Tijanu Pricu i Bojanu Lazić je zanimalo zbog čega se odlučio na taj korak, budući da je frizer po struci.

Volim da kuvam, ceo život sam gurman. Non-stop spremam nešto, zašto da ne iskoristim to. Sad ne mogu ni da jedem kao ranije. Marina mi je predložila i rek'o što da ne. Ja pojedem najmanje, porodica i društvo jedu - istakao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Prirodan sam, ko me prihvati prihvati, ne volim da se foliram. Ljudi vole kad si prirodan. Jedno vreme sam živeo i u Holandiji, volim kafanu, volim narod.

Njemu se život promenio još pre korone, može se reći da je postao drugi čovek. Otkriva šta je uticalo na to.

Uticale su tri banke. Naiđe i meni period kada malo povilenim, ali sada mi je lepše u intimnijem društvu, manjem krugu ljudi. Prošlo je vreme, ja od svoje 13. godine pevam u kafani. Poželeo sam malo privatnosti, napravio sam sada neki svoj krug ljudi, ne želim da ga širim. Čovek koji kaže da ga slava ne pukle u glavu, da ga pare ne menjaju - laže. Jednostavno poludiš, misliš da si najjači, najbolji, najpametniji, ali to nije tako. Nažalost morao sam na ovaj način da se promenim. Ne gledam u prošlost - istakao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuo se i na pesmu koju je nedavno poklonio pokojnom ocu.

Ceo život mi je govorio ''Kada ćeš neku pesmu da snimiš za oca?'' i nije dočekao, nažalost. Zbog njega sam počeo da pevam narodnu muziku. Hteo sam da pevam modernije, a on mi je govorio pevaj Ljubu i Šabana, od toga se nećeš leba najesti. I bio je u pravu. Pesmu sam u studiju pevao 5 sati, ja hoću, al srce ne može, jednostavno krenem, i kreću suze same, osetim se da ne mogu. Majka je rekla: '''Ponosan je na tebe.'', kada je čula pesmu - priča pevač.

Nakon što je priznao da snima duet sa svojom kumom, Andreanom Čekić, prokomentarisao je i prijateljstva na estradi.

Ja i Andreana nismo prijatelji, mi smo porodica. Jako malo je pravog prijateljstva na estradi, puno je sujete, pogotovo u poslednje vreme - zaključio je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Po prvi put je progovorio o svom sinu Alekseju.

Ješan je na tatu, voli sve da jede, još nije rekao ne. Jede, i posle sat vremena opet traži kada neko jede. Hvala Bogu nek je živo i zdravo dete - kaže Darko.
Planiram do 40. godine da radim, i onda da se penzionišem. Velika odskočna daska mi je koncert u Sava Centru. Sledeći korak je, Bože zdravlja, Arena - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Darko Lazić