AKTUELNO

Nije ih štedeo!

U Los Anđelesu je u nedelju 14. marta održana 63. dodela ''Gremi'' nagrada, događaj koji je okupio najpopularnija imena svetske muzičke scene. Na crvenom tepihu našle su se Bijonse, Dua Lipa, Tejlor Svift, Douža Ket, Bili Ajliš, Kardi Bi, Hari Stajls i mnogi drugi.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Ove godine komentari nisu samo pozitivni. O muzici, nagradama i stajlinzima, ekipa emisije ''Premijera - Vikend specijal'' razgovarala je sa TV autorkom i voditeljkom Snežanom Dakić, ali i sa modnim fotografom i rediteljem muzičkih spotova Dejanom Milićevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove godine kao da im je korona popila mozak skroz, ne znam šta se desilo, bile su jezive kombinacije - započeo je Dejan.
Bijonse je od Džej-Zija uspela da napravi frajera, iako je na početku njihove veze bio neatraktivni, bucmasti dečko - istakla je Snežana Dakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Majka Bijons je pokupovala sve živo što je mogla da kupi. Svaka čast, ali sve je to bilo providno. Svi znamo da žiri glasa, a ne publika. Tako da je jasno ko je najveća majka sa najviše love u industriji. Ta neka crna haljinica sa pritisnutim grudićima, gde se vidi da se malo ugojila, pa čarapica crna, grozne minđušice odvratne, kosa odvratna, afro - nije afro, ustala sam, zakasniću, treba da se da večera Džej Ziju... - rekao je Milićević za stajling svetske dive.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Žene su izgledale jezivo ove godine, počevši od Tejlor Svift kao da si je namazao lepkom pa se zalepilo šta se zalepilo - dodaje on.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda ću zvučati kao surova tetka, ali loše ribe moraju da se furaju na najveću ekstravaganciju - dodala je Snežana Dakić.
Megan Stejlon se pojavila u đubretarsko narandžastoj boji, sa odvratnim noktima. Toliko je taj crveni tepih izgledao polu Helouvin - priča fotograf.
Divno oslabila, divno izgledala u Versaćiju, nokti su joj stajali kao piletu sise, to Dua Lipi ne treba, nije ona taj tip - zaključio je on.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss

Autor: M.M.

#Dejan Milićević

#Snežana Dakić