AKTUELNO

Tema o kojoj bruji Balkan!

Javna preljuba Nenada Aleksića Ša, koji se pred milionima gledalaca "Zadruge" zaljubio u dvadeset godina mlađu Taru Simov i sa njom otpočeo vezu, uprkos tome što je u braku sa Ivanom Aleksić, šokirala je kako javnost, tako i zadrugare.

Foto: Pink.rs, TV Pink Printscreen

- Meni je najviše žao Ivane, supruge zvanične Nenada Aleksića Ša, zato što sve to mora da gleda... A on je zarad klinke od dvadeset godina, što bi rekao Čorba - mesa nekog, ostavio sve i zaboravio šta ga čeka napolju... A kad se bude osvestio, biće kasno - istakla je Miljana Kulić u "Magazinu in".

Foto: TV Pink Printscreen

- Žao mi je Ivane koja gleda sve ovo, kao što je moja žena gledala neke situacije... Katastrofa svih katastrofa! Da iko od nas u "Zadruzi" i miliona gledalaca pomisli da tu ima budućnosti... Tu nema ništa! - šokiran je i Janjuš.

- Svi podržavamo Ivanu u ovoj situaciji, svi smo na njenoj strani, ona ništa nije kriva, ali... Sve se dešava s razlogom. I ona treba da digne glavu gore i da ide dalje - zaključila je Jovana Ljubisavljević, dok se Stefan Karić osvrnuo i na Ša i njegovo ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni je žao i njega što je prolupao! On je sto posto prolupao, on nije sav svoj.

Autor: D.T.

#Fran Pujas

#Ivana Aleksić

#Jovana Ljubisavljević

#Magazin In

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

#Nenad Aleksić Ša

#Stefan Karić

#Tara Simov

#Teodora Bilanović

#Zadruga