AKTUELNO

Žestoke zamerke na račun nekadašnje "rijaliti kume"!

Posle Miljane Kulić, i Marko Janjušević Janjuš rešio je da svima redom kaže u lice ono negativno mišljenje koje o njima ima. Počeo je od Miljane, koja je burno reagovala na njegove prozivke.

Foto: TV Pink Printscreen

- Miljana, mislim da si jako seksualno napasna osoba, opterećena seksualnim odnosima. Napastvuje svakoga koja vidi, biće teško ljudima ovim muškim - iskritikovao ju je Janjuš, na šta je Kulićeva burno reagovala:

- To je njegovo mišljenje, on je oženjen čovek, ja ga ne gledam na taj način - pravdala se Miljana, a potom se osvrnula na svoj odnos s Kristijanom Golubovićem i spekulacije zadrugara da se zaljubila u njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo gledam dve stvari - ženu i godine. Da mi je zanimljiv i da želim da provodim vreme sa njim, da, želim. I onda zadrugari spekulišu kako ga ja hvatam, da guram nešto i pozivam da uđe u toalet... To su jako mizerni ljudi, mizerne zadrugarke koje svoj k*rvarluk žele da operu, to što su bile sa oženjenim muškarcima žele da operu preko mene. Ja se sa čovekom družim, zanimljivo nam je, pravimo šou, bitno je da narod vide.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Fran Pujas

#Jovana Ljubisavljević

#Magazin In

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

#Stefan Karić

#Teodora Bilanović