AKTUELNO

Sve što ima sasula joj je u lice!

Kako bi tokom "Magazina in" komunikacija između učesnika "Zadruge" tekla nesmetano, bez svađa i ružnih reči, voditeljka Sanja Marinković predložila je da se već na početku današnjeg druženja zadrugari "ispucaju", te jedni drugima u lice kažu sve ono negativno što o njima misle. Led je probila Miljana Kulić, koja je imala mnoštvo kritika na račun Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, smatram da to što si prevario ženu nije u redu, zbog ove devojke ovde, koja nije nimalo moralna, koja se čereči i apsolutno vidiš sve! Ja se nadam da će ti žena oprostiti, ali to je za mene najružnije. Mislim da će njoj ta slika uvek biti u glavi. Janjuše, u prethodnoj "Zadruzi" si bio klasičan idiot - poručila mu je Miljana, koja je potom prešla na Frana Pujasa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Emotivno si nestabilan, juriš za Paulom, a sve dok je budeš jurio, ona će bežati. Ispadaš kao neki nervni bolesnik koji i dalje krije emocije, a voliš Paulu.

O Teodori Bilanović nema nimalo lepo mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Teodora, sa tobom nisam progovorila dve reči otkako si u "Zadruzi", ali sam čula o tebi sve i svašta napolju. Samim tim što sam čula da nisi govorila sa majkom devet meseci, a da ste živele u istoj kući... To je za mene neobjašnjivo, i za mene si ti loš čovek - zaključila je Kulićeva, koja se potom osvrnula i na lik i delo Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zavodnik si, ali ne sviđa mi se to što drugi ljudi utiču na tvoje mišljenje. Povodljiv si i veruješ svima, a većina bi želela da naruši tvoju vezu.

Na kraju, sve što misli priznala je i Jovani Ljubisavljević u lice.

Namazana svim mogućim bojama, nepredvidiva, apsolutno spremna na sve. Ne zna se sa njom da li igra igru, da li ima neka osećanja prema nekome. Mislim da je bila zaljubljena u Tomovića, da to krije, da je gledala u njega, da se krila kao zmija noge, a da se usput desio Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Fran Pujas

#Jovana Ljubisavljević

#Magazin In

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

#Stefan Karić

#Teodora Bilanović