AKTUELNO

Nisu očekivali ovakav epilog.

Prošlu noć u Zadruzi je obeležila emisija "Gledanje snimaka", koja je izazvala lavinu komentara među ukućanima, ali i žustre rasprave, nove konflikte i trzavice, kako u prijateljskim odnosima, tako i u ljubavnim.

Odmah na početku je, na osnovu odgledanog video-snimka, Filip Car morao da se suoči sa osudama zadrugara, a posebno je bio posramljen pred Vladimirom Tomovićem, jer on nije bio upućen u razgovor Paule Hublin i njega u takozvanom šteku, a baš o tome je klip i govorio. Car se pravdao da je to bilo pre veze Tomovića i Paule, nakon čega su ostali komentarisali ovaj potez kao igru sa Vladimirom, i skrivenim emocijama Cara prema Pauli.

Mi smo tu pričali o Mini, Vladimiru, ja sam tada govorila da Vladimir nije iskren prema njemu, ali vidim da to više nije. Sada mislim drugačije, videla sam tu promenu ponašanja... Što se tiče šteka, bio je pretres, i bile su reklame, i mi smo tamo porazgovarali. Tu su bili Jovana i Čorba, kod wc - a, sve se vidi, nismo ni ušli tamo. I krenuo je da mi kaže, i onda je Matora izašla iz wc -a, i onda je rekao da će mi reći sledeći put - objasnila je Paula
On je zaljubljen u Paulu - dodao je Marko.
Ovo su sve naivni rijaliti igrači, tek su ušli ovde, nisu se još ispilili. Ja ću da ih naučim, ovde ja kažem jednom pa drugom, pa ću pričati da sam imao jedan san. Ja dok ne vidim klip ja ću verovati svom osećaju. Kada se kriješ od kamera, kriješ se da se ništa ne bi čulo, a ne videlo - pričao je Vladimir.

Filip nije mogao da se opravda pred zadrugarima, pa se osvrnuo na svoju bivšu devojku Minu Vrbaški, nakon čega su i njih dvoje ušli u raspravu.

Ma nemoj ti meni da pričaš, ja sam Minu vređao zbog tebe. Znaš kako su prolazili oni koje sam ja razvaljivao, a Fran će mene da komentariše, videćete vi da ako ja razvalim nekoga - rekao je Car.
Ovo je tvoja nemoć, pozdrav za tvoju porodicu. On ne može da podnese da je neko bolji od njega. Pozdrav za njegovu sestru - odgovorila je Mina.
Ovo je jako vešto da sa jedne priče pa pređu na drugu. Meni je moj kum rekao da budem sa svakim pošteno, a ni sa kim iskreno - rekao je Tomović.

Na sledećem klipu koji je pušten Paula se žalila na ponašanje Vladimira Filipu Caru. Naime, Paula je primetila poglede između Tomovića I Mine koji su njoj zasmetali. Zadrugarima nije bilo čudno to što se dešavalo između dvoje bivših, ali bilo je mišljenja da Tomović želi na taj način da balansira kako ne bi došao u situaciju da se ponovo vrati Mini.

Pa opet sam ja gurala prste u uši dok sam bila slobodna, ja ovde mogu da radim šta ja hoću, sada me ništa više ne zanima. Nek im bude lakše,a da hoću ja mogu sve da radim, ali nisam raspoložena na te igrice. Paula nema potreba da bude ljubomorna na mene. Tomović radi kako on hoće, ja mislim da ja njega najbolje poznajem. Neću ja ništa ovde da otkrivam. Ovo nije Vladimir, on je u 10 dana promenio mišljenje, on se ovde igra, i njega nerviraju takva pitanja. Nije on navikao na ovo – rekla je Mina.
Mi smo pričali o Mini, ne o Vladimiru. Ovde meni pričate da sam iskrena, da sam se zaljubila, pa onda da gram igru sa Filipom. Vladimir zna da sam ja iskrena – dodala je Paula I priznala da joj se Tomović sviđa.

Iako je možda njihov odnos bio poljuljan nakon ovih video-snimaka, poslednji ljubavni klip Paule i Tomovića, im je razvukao osmehe na licima, pa su se podsetili koliko im je lepo zajedno.

Još jedan par, koji je od početka bio zanimljiv očima javnosti, iako nisu više zajedno, a druže se, Maja Marinković i Milan Janković Čorba, ove večeri nisu mogli da sakriju emocije. Nakon snimka na kojem su Maja i Marko Đedović pričali o Teodori Bilanović i njenoj zaljubljenosti, komentar na to je imao Čorba.

Ja mislim da Maja voli Janjuša, a zaljubljena je u mene. Ona je kao bura na moru. Ja ne znam kako da se ponašam jer ona stalno ide iz krajnosti u krajnost. Maja i ja imamo emocije, ali da li je to dovoljno da mi pređemo preko nekih stvari, ja nikada neću moći da zaumem Janjuševo mesto u njenom srcu - rekao je Čorba.
On radi stvari koje su jako ružne. Ja sam ovde sa setom radila neke stvari, ako se tako kaže. Meni se čini da su Janjuš i Aleks bliski baš i ako sam već pravila haos, neka urade nešto. Ja sam zaljubljena u Čorbu, ali ne može da me omalovažava. I da zove Teodoru u Šilovo, kvaran je jako. On mene mora da poštuje. On se naljutio za pesme koje smo pevali ja i Ana i on je mislio da je to za Janjuša. Ja naprvih zavodnike od Janjuša i Čorbe - rekla je Maja, a posle i dodala:
Ja ne volim Janjuša, ali ostali su repovi između nas što je i normalno. Teodoru Čorba ne zanima. Ja ne verujem da oni nisu imali ništa, ja mislim da jesu. Imam pravo na to - završila je Maja.

Sledeći njihov video-snimak je i potvrdio izrečeno, kada je prikazan i njihov poljubac ispred kamere, iako nisu znali da se zapravo sve snima. Oboje su bili iznenađeni, pa su poricali da je to bio pravi poljubac, i pravdali da se ne sećaju tačno šta je bilo, jer se desilo nakon žurke.

Nismo se ljubili, njuškali smo se, a danas smo se posvađali, jer je rekao da se ne seća šta je bilo - dodala je Maja.
Dobro, poljubili smo se onda! - bio je ironičan Čorba.

U međuvremenu, Miljana Kulić se setila svog bivšeg momka i Zadrugara Lazara Čolića Zole, pa zaplakala jer joj je nedostajao.

Nemoj da plačeš, pa živ je videčeš ga - rekao je Karić.
Za mene je mrtav, ali mi nedostaje - rekla je Kulićeva.

Ipak, najveći utisak večeri ostavili su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, kada su, nakon video-snimka na kome se Tara žali Sanji Stanković na ljubomoru repera, ušli u žestoku raspravu za crnim stolom, koja je kulminirala kasnije. Oni su pred svima pravdali svoje postupke, pri čemu je Tara zamerala Ša što nije slobodan u iskazivanju emocija, a on se vodio time da želi da njihova intima ostane između njih.

Danas smo ležali, i on opet šapuće, ja ga pitam, ali mi je krivo, osećam se kao da me se stidi - dodala je Simova.
Sve što ona i ja pričamo, imamo našu priču, ja volim da to ostane između nas, ja ne volim da dajem svima za pravo da pričaju. Ja kažem da neću da se igram rijalitija, i onda mi ona kaže da sam odvratan za rijaliti, a to meni daje za pravo, da ja moram sve kao svima da nabijam! Meni je slađe da šapućem, a ako svi moraju da znaju, ispada da se kreira lažna priča, i nekada se pitam da li se ova devojka igra - rekao je Ša.

Nakon haosa za stolom, Tara i Ša su nastavili da se raspravljaju u prostoriji za pušenje, nakon čega su nezvanično i raskinuli.

Ti si sto posto nesiguran u naš odnos! Zato mi praviš pakao od života - rekla je Tara.
Ali ljudi, ja sam takav, ja neću za stolom da pričam neke stvari - pravdao se Ša.
Zbog ovih stvari ću te ostaviti - rekla je Tara.
Onda smatraj da nismo zajedno - dodao je Ša.

Sukob su produbili u garderoberu, a reper nije mogao da obuzda svoje emocije, pa je nastavio da urla na Taru, a onda je ponovo krenuo ka ekonomskom dvorištu u nameri da ode.

Muka mi je od tebe, uništila si mi život - pričao je Ša.

Za njim su krenuli Fran Pujas i Jovan Cvijetić Cvele, a nakon drame i suza, Ša je popustio pa pao u Franov zagrljaj od nemoći.

Ja ne mogu više, nemam snage, dr*a me ovde, glumi mi neko ludlo. Nemam snage više - vikao je Ša.
Dođi kod mene - rekao je Fran.

Nakon višečasovne svađe, Tara i Ša su se sastali i razgovarali u pušionici. Nakon svega što joj je Ša izrekao, Tara je odlučila da stavi tačku na vezu sa njim.

Ne želiš da me mučiš više, ne želiš da me slušaš kada ti pričam - rekao je Ša.
E nećemo biti zajedno, da te ne mučim, završili smo - govorila je Tara

Njih dvoje su opet prešli preko ponosa i, iako je Ša sam zaspao u izolaciji, Tara je odlučila da mu se pridruži, pa su jednim zagrljajem rešili sve probleme i zaspali.

Autor: I.P.

#Zadruga