AKTUELNO

Večeras u 21:30h na Televiziji Pink počinje emitovanje još jednog uzbudljivog izdanja "Pinkovih zvezdica", najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu.

Kao i svakog petka, i večeras će se na glamuroznoj Pinkovoj sceni predstaviti najtalentovaniji mališani iz regiona koji će svojim maestralnim interpretacijama ponovo ostaviti sve bez daha!

Foto: TvPink Printscreen

Milionski auditorijum Televizije Pink večeras će u "Pinkovim zvezdicama" uživati u emotivnim izvedbama zahtevnih numera, ali i u spektakularnim nastupima nalik onima koji su svojstveni svetskim zvezdama.

Foto: TvPink Printscreen

Maestralna Žaklin Tarakči prirediće pravu bajku na sceni "Pinkovih zvezdica" svojim izvođenjem numere "Somewhere Over the Rainbow", dok će miljenik devojčica Sergej Pajić podići ceo studio na noge energičnom pesmom "Crveno".

Foto: TvPink Printscreen

Za spektakl će, kao i uvek do sada, biti zadužena Katarina Radulović, dok će pravi kabaretski nastup imati Tatjana Savatić, međutim to nije sve.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Talentovanoj Tatjani su drugari iz najgledanijeg muzičkog takmičenja, zajedno sa članovima petočlanog žirija, priredili nezaboravno rođendansko iznenađenje koje će, nema sumnje, pamtiti još dugo.

Foto: TvPink Printscreen

Večeras vas očekuje pregršt talentovanih tinejdžera, maestralnih izvedbi, erupcija emocija i suza, a ko će naći svoje mesto u narednom krugu "Pinkovih zvezdica" saznajte večeras od 21:30 na Televiziji Pink!

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'