AKTUELNO

Glumica se nije nadala da će upoznati košarkaša.

Vest da se Miloš Teodosić ženi sa Jelisavetom Orašanin odjeknula je medijima, zbog čega su oni u poslednjih nekoliko mesecu u centru pažnje javnosti.

Glumica je jednog od najvećih domaćih zavodnika izgleda uspela da ukroti, a sad je otkriveno i kako su se njih dvoje upoznali i kada.

Foto: Beta

- Jelisaveta i Teodosić su već sedam meseci u vezi. On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji - počinje priču dobro obavešten izvor.

On dodaje da je Jelisavetu drugarica prevarila i da se nije nadala da je u Rusiji, gde ju je Milica odvela, čeka naš proslavljeni košarkaš.

Foto: Instagram

- Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi - otkrio je izvor.

Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#glumica

'