AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Pevač Darko Lazić ispred premijerne kamere ekskluzivno otkrio novu životnu odluku. Naime, Darko će se posvetiti sasvim drugačijoj profesiji od dosadašnje. Rešio je da otvori Jutjub kanal i pokaže svoje kulinarsko umeće.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosadno mi je kod kuće, a pošto se već ne radi, imam viška vremena. Volim da kuvam, i zašto ne bih to podelio sa ljudima koje to zanima. Zaista mislim da će biti divnih recepata i nešto drugačije - istakao je Darko Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač se pre nekoliko dana našao u žići javnosti, kada je 15. marta prekinuta žurka u Beogradu na kojoj je on pevao. S obzirom na epidemiološku situaciju, brojne osude su usledile na njegov račun, a pevač je sada otkrio pod kokvim okolnostima se odvio ovaj događaj.

To je bila privatna žurka kod mojih prijatelja. Čovek je dobio dete, sedeli smo u krugu porodice. Dosta pevača ima koji pevaju i rade zapravo, tako da ne bih više komentarisao ništa, sem da me ostave na miru - istakao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokrećemo novi biznis, otvaramo i butik, tako da ćemo od toga da živimo - dodao je Darko.

Početkom ovog meseca izdao je pesmu koju je posvetio svom pokojnom ocu. Za njega je ovo bio najteži period života, a emotivnim stihovima opisao je deo njihovih zajedničkih trenutaka.

Autor: M.M.

#Darko Lazić