AKTUELNO

Publika je bila rešena da raskrinka sve odnose!

Sreda veče je vreme kada gledaoci vode "glavnu reč", te se zadrugari suočavaju sa njihovim pitanjima. Oni prate svaki korak stanara Bele kuće, pa su tako ispratili svađu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša zbog šortsa u kom je Tara želela da ide na žurku i postavili joj pitanje da li je u stanju da se odrekne stvari koje smetaju njenom izabraniku.

Kada sam mu ja zamerila Sanju, tada i ja nisam razgovarala sa njom. Pet, šest dana nismo pričali sa njom, posle smo krenuli. A stvari koje on meni zamera su sumanute. On meni zamera druge ljude iz nekog drugog razloga. Kada ja budem počela da nabrajam šta sam ja za njega uradila... Ja ne želim da mi se zamera gde gledam - rekla je Tara.
Sad ću da kažem šta je meni sumanuto. Sada kada smo zajedno, mogu sve da pričam, sada sam lagan. Vlada i Milica joj kažu kako izgleda depresivno, da nije srećna u vezi. Pazi sada ovo, imaš dečka, izjaviš dečku: "Sredila sam se za sebe, da bi Milica i Vlada videli da nisam depresivna" - rekao je reper.

Kako je spomenut, Vladimir Tomović se uključio u debatu, pa pohvalio Tarin izgled, što je repera isprovociralo da poruči Pauli Hublin kako je "top". Odmah potom, usledila je nova rasprava novopečenog para.

Ubrzo zatim, došlo je i do direktnog sukoba Vladimira i Ša zbog devojaka. Naime, gledalac je uporedio njihove veze sa dosta mlađim izabranicama i postavio reperu pitanje šta misli o odnosu Tomovića i Paule.

Ne gledam s kim je Vlada, i šta radi. Stvarno gledam u moje dvorište, i neke stvari koje meni smetaju mislim da su stvarno normalne. Komunikacija sa njim je jedna od tih stvari, ali me ne zanima Paulina i njegova veza - rekao je Ša.
Malo je glupo što se pravi poređenje sa njim, on se razvodi, a ja sam slobodan. Tara zna kako da se obuče, večeras je baš po mom ukusu - rekao je Vladimir.
Ali je moja, na tvoju žalost, ona je moja devojka. Ja sam izabrao osobu koja mi je slična. Tvoja devojka mi se ne sviđa, odavno bi bila sa mnom da mi se sviđa, a tebi je Tara opsesija, pokušavaš na sve načine ali džabe! - rekao je Ša.
U zadnjih deset minuta smo čuli da je ona glupa, a on je izjavio da mu se sviđa moja devojka - govorio je Tomović.

Naredno pitanje izabralo je pravu buru za crnim stolom. Naime, gledalac je postavio pitanje Nadici Zeljković, da izabere ko je više nervira - Tara ili nekadašnja ljubavnica njenog bivšeg zeta, Luna Đogani. Nadica je sve šokirala kada je odgovorila da je Tara više iritira, zbog čega su zadrugari momentalno skočili na nju.

Ja sam zbog ovoga poginuo, šta sada ispada, da je Tara gora? Pričaš takve budalaštine - skočio je Mića.
Nadica nema veze sa Tarom, a Luna je omalovažavala njenu ćerku, njena ćerka je plakala zbog Lune - dodala je Rialda Karahasanović.
Zanemarite da sam Kijina majka - rekla je Nadica.
Ponižavaš svoje dete, stavljaš joj so na ranu - urlao je Mića.

Produbio se konflikt Tare i Nadice zbog sličnosti, ali i razlika u njihovim ljubavnim pričama sa oženjenim čovekom.

Ja sam dobila status dobrog čoveka, vi status nikad niste dobili. Ja ću za tri meseca da budem formalno devojka, nekad i supruga. Razlika je ta što ja neću njemu roditi dete dok je oženjen - pričala je Tara.
Ja sam poštovana, nikad u životu nije meni ružno rekao. Ne mogu za sebe da kažem ništa. Mi smo živeli na drugim mestima. Ne optužujem ja nju papirološki. Uvek ću da se mešam - rekla je Nadica.

Publici je vrlo zanimljiv odnos Miljane Kulić i oženjenog Kristijana Golubovića, koji je iz dana u dan sve prisniji, pa su ga tako gledaoci pitali zašto to druženje kvari pričom da je ona zaljubljena u njega:

Osećam da nema kontrolu, ide u tom pravcu. Ja je stalno opominjem, pre 30 sekundi sam joj rekao nešto. Pritiskao sam joj tačke na glavi da joj prođe, rekao da postoji jedna smrtonosna, ona je posle 20 minuta došla u WC da mi kaže da ću da je ubijem ako joj dodirnem dve tačke. Onda je došla u WC da me pita da li je gledam kao prostitutku. U mene su se mnoge zaljubile. Par puta sam primetio te bliceve. Zamoliću Miljanu da to ne ponavlja. Vidim da aludira da joj prijam, da sam dobar. Tera me da je gledam dok sređuje sudove. Ne volim kad mi šapuće neke stvari, sa s*ksualnom konotacijom. Brijala mi je leđa dok je bila Amnezija, gledala mi dlake. Onda je prišao Brendon da me izmasira, a ona ljubomorna na njega - rekao je Kristijan.
Kristijan je šest godina mlađi od mog tate. Ja se družim sa njim, želim da pravim šou - rekla je Miljana.

Usledio je i novi haos između Miljane i Mišela Gvozdenovića zbog situacije u Pabu, kada se Kulićevoj dogodio novi peh, te je urinirala po njegovom krevetu.

Da li je Miljana ležala u mom krevetu? Posle se prekrila jorganom, skinula se i urinirala? Da li je to istina? Da li ona sme to da uradi? - pitao je Mišel.

A onda je Miljana sve šokirala izjavom da je to sve bilo njeno maslo, ali da se poslužila vodom, ne bi li isprovocirala pevača, što je Bora Santana i potvrdio.

Naredno pitanje gledalaca bilo je upućeno Teodori Bilanović, a ticalo se neočekivanog preokreta, koji se dogodio odmah nakon žurke, kada su Mina Vrbaški i Fran Pujas obnovili svoju vezu. Teodora je iskreno prokomentarisala svoja osećanja povodom toga:

Ja sam rekla da mi se sviđa Fran, ali da je još uvek kratak period. A ovo što se desilo, rekla sam da je to njihova sramota i da ja imam transfer blama - rekla je Teodora.
Čekaj, ako je Teodora dobra sa Minom, Mina je prva bila sa Franom, onda Tomović, a Teodora se muvala sa obojicom - rekla je Rialda.

Stefana Karića iznenadilo je pitanje zbog spavanja sa Jovanom Ljubisavljević baš u krevetu gde je u "Zadruzi 3" ležao sa tadašnjom devojkom, Ivom Grgurić. On je istakao da se sada mnogo bolje osećao, nego tada u vezi, a Marko Đedović iskoristio je priliku da ponovo oplete po pobednici treće sezone, ali i njenom odnosu sa Karićem.

To je bila fejk veza, to su bili pokloni, fanovi i ostalo - govorio je Đedović.
Da nisam video i trunku nečega lepog, ne bih ušao u vezu. Njene mane su mi gasile vrline. Ovo je isto mesto, a krevet promenjen - nastavio je Stefan.

Nakon što su Mina i Fran obnovili romansu, publiku je interesovalo i mišljenje njenog bivšeg dečka o tome, Filipa Cara. On je istakao kako bi voleo da Mina bude iskrena prema Franu, napominjući da ga bivša i dalje provocira u prolazu.

Dok je nisam voleo drugačije je bilo, kad sam rekao da je volim, ovako je. Mina je vanzemaljac, i njihovim rečnikom moraš da razgovaraš. Nemam problem s tim da kažem da mi ova situacija ne odgovara. Moje upoznavanje sa njom je krenulo preko Frana. Ja mislim da neće opstati, i da ćemo ona i ja opet biti zajedno - objasnio je Car.

Neca TikToker dobio je podršku da nastavi, kako je gledalac rekao, "urnisanje" Bore Santane i Danijela Višića, što je mladom TikTokeru dalo vetar u leđa. Ipak, on je rekao da ne vidi kako ih gazi ili urniše, a Santana se sve vreme nervirao tokom ove teme. Mišljenje zadrugara, kao i uvek, bilo je podeljeno, pa dok su mnogi smatrali da se Neca ponaša ispravno, drugi su mu govorili da treba da se potpuno povuče iz te priče i ne dozvoli da ga na bilo koji način povezuju sa Borom i Danijelom.

Odmah nakon pitanja gledalaca, kad su se svi smestili u krevet, Tara i Ša su se "zavozali" u ljubavnim igrarijama i završili ispod pokrivača, a naslućuje se i da je Simova pogazila svoju reč, te da je usledila njihova vrela akcija. Reper je odmah nakon otišao do spoljnjeg toaleta, a potom se vratio u izolaciju i uspavao se pored nove devojke.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga