AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "Paparaco lov".

Nova epizoda emisije od koje strepe svi poznati „Paparaco lov“ je na programu TV Pink i večeras od 22:30 časova. Sve priče koje su poznati pokušali da sakriju od javnosti, videćete večeras na Pinku, a kroz njih će vas voditi poznato TV lice Ana Pendić Radoš

Zbog situacije sa pandemijom koronavirusa trpe mnoge delatnosti, a pevači i muzičari su na velikom gubitko s obzirom na to da godinu dana ne mogu da nastupaju. Zbog odluka koje zabranjuju okupljanje i rad ugostiteljskih objekata posle 20 časova, ali i strogog sankcionisanja onih koje ta pravila krše, gotovo da više nema takozvanih „korona žurki“ u Srbiji, ali „Paparaco lov“ je došao do novih saznanja! Građani sve više beže iz Srbije na korona žurke u Bosni i Hercegovini, a večeras ćete saznati ko im peva na tim žurkama!

Foto: TV Pink Printscreen

Tanja Savić prošla je kroz izuzetno težak period kada je njen suprug Dušan Jovančević, na samom početku pandemije, odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju. Gotovo godinu dana Tanja nije videla sinove, osim putem video poziva, te je odlučila da se za pomoć obrati nadležnim institucijama. Kako je u emisiji „Amidži šou“ izjavila, očekuje da će sud odlučiti u njenu korist i da veruje da će se uskoro videti sa sinovima, a „Paparaco lov“ otkrio je da je popularna pevačica nedavno kupila novi stan u Smederevu, gde planira da dovede decu kada se vrate iz Australije. 

Foto: TV Pink Printscreen

Među najomiljenijim parovima na javnoj sceni svakako su glumci Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković. Njih dvoje veoma su popularni, ali retko kad dele informacije iz privatnog života. Zbog toga je ekipa emisije „Paparaco lov“ odlučila da vidi šta se događa u njihovim životima, a gde ih je zatekla i kako izgledaju, saznaćete večeras na Pinku. 

Foto: TV Pink Printscreen

Privatni život Dare Bubamare intrigira javnost, a ona je posle dužeg vremena javno priznala da je u vezi, i to sa izvesnim Tonijem koji je 20 godina mlađi. Toko gotovo cele prošle godine, Dara je sa Tonijem putovala, a sve momente je delila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Međutim, odjednom je sa ove društvene mreže obrisala sve zajedničke fotografije, te su se pojavile spekulacije da je na vezu sa Tonijem stavila tačku. Da li je Dara Bubamara raskinula sa dečkom, otkriva „Paparaco lov“.

Foto: TV Pink Printscreen

Saznaćete i koja pevačica je usred krize kupila novi luksuzni džip, zato ne propustite novu epizodu emisije „Paparaco lov“ večeras u 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Dara Bubamara

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#Sloboda Mićalović

#Tanja Savić

#Vojin Ćetković

#emisija

#voditeljka