AKTUELNO

Više od polovine izazova odrađeno!

U decembru prošle godine, Željko Mitrović najavio je da će sa svojim bendom "Monx" snimiti 30 pesama za 30 nedelja, a mnogi su tada pomislili da to neće biti moguće. Međutim, prevarili su se! Prethodnog dana oni su objavili novu numeru pod nazivom "Vraćam se kući" koja je 16. po redu, a najuticajniji čovek u domaćim medijima Željko Mitrović uneo je pometnju među publikom i muzičarima u regionu.

Đorđe Miljenović – Skaj Vikler i Isidora Mitić sada već vokalno uigrano - zajedničkim snagama odgovaraju na zadatak koji su im Mitrovićev bas i Mićin bubanj postavili. Energija koja vlada celokupnom numerom je preočigledna. Sem što numera “Vraćam se kući” uvodi u uspešnu drugu polovinu muzičkog izazova, garantuje dobru zabavu, ali i neizostavni muzički kvalitet. Specifična razigranost kroz celokupnu pesmu poseban je pečat koji bend MONX sa sobom nosi.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Svakog utorka publika u regionu sa nestrpljenjem očekuje novu numeru, i sa njom dolazi pitanje da li je kadra da nadmaši predhodne. Iako je odgovor svaki put potvrdan, to Željku Mitroviću i MONX-ima nije presudno. Višemilionski pregledi sada već spontano dolaze sami po sebi, a glavna stvar ovoj nesvakidašnjoj skupini vrsnih muzičara je prvenstveno dobra zabava, ali i želja da se publici pruži nešto drugačije, nešto što ima taj organski kvalitet. Kvalitet nečega što je opipljivo i stvarno. Nešto što je potpuno vanvremenski.

Foto: Pink.rs/J.Simonović

Svi mi želimo da se vratimo kući. Svima nam je potrebno mesto koje zovemo dom. A MONX ekipa nudi mesto gde fank i rok pokret imaju sigurnu kuću, koju štite dobar bas i glas. Kroz sve oluje.

Autor: S.P.

#Isidora Mitić

#Izazov

#Monx

#Pesma

#Vraćam se kući

#Đorđe Miljenović Skaj Wikler

#Željko Mitrović