AKTUELNO

Drama!

Dok su se Tara Simov i Nenad Aleksić Ša češkali u sobi za izolaciju, on je ponovo pokrenuo priču o njenoj komunikaciji sa Čorbom. Zanimljivo je da je u sobi bila i Matora, koja večeras sa Čorbom ima emisiju "Praznik za stomak".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da me neko guši - rekla je Tara.
Normalan sam, to će da ti svako kaže. Mene to iritira i toliko tera od tebe, dok ne skapiraš sama neke stvari - govorio je Ša.
Guši me to tvoje smaranje - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vih te gušio da to ispoštuješ. Kada bi sama shvatila, ne bih ti naređivao. Ili si debil ili te boli k*rac. Ako si sa mnom, postoje takve stvari - dodao je reper.
Sa Čorbom sam pričala jer me je Maja zamolila, posle smo se nadovezali... Kao izađi dok je on tu... Rekao si mi da izađem kad je on ovde i da se pravim da spavam. Ti stvarno imaš neki problem - istakla je Tara.
Nemam, ja nikad nisam nikog morao ovako. Smeta mi taj vid komunikacije i to je to. To mi smeta odavno. U mene čovek može uvek da bude siguran. Na Čorbine takve priče nećeš da se nadovezajuš ili ćeš da radiš šta hoćeš. Meni ne treba ološ da se lera sa drugima, a da je sa mnom. Naći ću devojku koja neće da se lera sa drugima - poručio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da nađem dečka koji nije bolestan - uzvratila mu je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.