AKTUELNO

Nesavesno ponašanje!

Folk pevač Darko Lazić po ko zna koji put se oglušio na stroge epidemiološke mere i pravila, u cilju suzbijanja virusa korona, te usred pandemije, u nedozvoljeno vreme, sinoć uveseljavao ljude na jednoj ilegalnoj "korona žurki", koju su prekinuli pripadnici komunalne policije u saradnji sa policijom.

Foto: Komunalna milicija

Svi prisutni su, i gosti i organizatori žurke, legitimisani su i kažnjeni, a Darko, noć nakon skandaloznog i nesavesnog ponašanja, bio je vidno iznerviran kada su ga kontaktirali novinari.

Nemam komentar, ovde sam ja za sve kriv izgleda. Poštovao sam mere, ovde svi pevaju i rade, a samo mene prozivate - kratko je prokomentarisao iznervirani Lazić za Kurir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je najskandaloznije u svemu ovome je da je sličan prekršaj, Lazić napravio pre manje od nedelju dana, kada je u jednoj kući, u mestu Dublje kod Bogatića, pevao u pratnji svog benda, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, tu je bilo oko 20 ljudi. Tada su gosti privatne proslave, snimke kačili na društvene mreže i na taj način se saznalo da Lazić usred pandemije peva i krši propisane mere.

Foto: Instagram.com/Printscreen

Autor: D.T.

#Darko Lazić