AKTUELNO

Mišljenja su podeljena!

Na Paliluli, gde živi Miroslav Ilić, sve komšije vole njegovu muziku, ali ne i njega samog - o njemu i njegovom ponašanju mišljenja su podeljena. Malo ga hvale, malo kude, dok o njegovoj supruzi Gordani mahom nemaju sjajno mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

- On ume da bude različitog raspoloženja, ako je veseo, znate da će stati i popričati sa vama, osmehnuti se i našaliti, ako je namršten, bolje da mu se i ne javljate. S druge strane, njegova žena je uvek drska, kao da je ona zvezda, a ne on - kaže komšija kog su novinari zatekli po povratku sa pijace, a svoje mišljenje dao je i njegov prvi komšija.

- O Miroslavu najbolje govori dugogodišnja karijera, ne bih dalje komentarisao - bio je štur u odgovoru.

Foto: Andrej Nihil

U blizini Ilićeve zgrade je i tezga sa cvećem i povrćem, a prodavac čija je mušterija Miroslav dugi niz godina, bio je posebno raspoložen za razgovor.

- Miroslav je lake ruke i uvek ostavi bakšiš. Miroslav je uvek nasmejan i dobro raspoložen. Viđamo ga i sa suprugom, često zajedno idu u nabavku - kaže prodavac.

 Da nemaju svi lepo mišljenje o pevaču, otkrio je komšija iz obližnjeg ulaza.

- Ne volim da sretnem ni njega, ni onu njegovu namrgođenu suprugu. On se još katkad javi, a ona nikad. Uglavnom su tmurni, face skamenjene. Moje mišljenje o njima je da su nekulturni, a drugi nek misle šta hoće - pomalo ljutito je rekao stariji gospodin, dok je pevača "branila" radnica u obližnjem marketu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovde se ne ponaša nadmeno, kao i svaki drugi kupac je.

Autor: D.T.

#Miroslav Ilić