AKTUELNO

Izlaganjem ih je dodatno iziritirala.

Sukob Tare Simov, Nenada Aleksića Ša i Nadice Zeljković tema je o kojoj bruji javnost. Tara je prva prokomentarisala celokupnu situaciju:

Danas smo malo porazgovarale o konfliktu. Ja sam donela zaključak da ona ima samo moralnu odgovornost da ima ovaj stav, zbog svoje ćerke - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna devojka od 20 godina ne može da se use*e po mom životu, niti da mi prevrće reči. Ja uvek imam moralnu odgovornost prema svom detetu. Kija Kockar je Nenadova prijateljica, imali su tu saradnju. Meni je bio blam i da komentarišem brak svoje ćerke, to je moj stav, ne volim da komentarišem nečiju intimu. Moje dete je bila pobednica prve sezone ovog rijalitija. Preslatka vam je ljubav, ja sam žena kojoj niko nije zapušio usta, neće ni Tara Simov. Na jutjubu postoje njeni rani radovi, imala je pogled ranjene srne, dok nije dobila status. Bila sam povređena onim snimkom, jer sam videla da je sve to bilo u novembru. Možda ne bi trebalo ni da pričam, asociralo me je na Zadrugu 1. To je dno-dna, jedan Nenad Aleksić Ša se brine da li je dobro ispao na tom snimku. Ona ga je prekrsila u fifi. Ta prevara na javnoj sceni... Svaki minut onog snimka je jedan rez u srcu one žene napolju, a onda nož u leđa - objasnila je Nadica.
Da li mislite da sam ja ponosna što je neko povređen zbog ovog? - pitala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadice, neću ti dozvoliti da lažeš! Lažove jedan, dzabe glumljenje ucveljene dame, nisi to! Ti si žena koja je nezadovoljna svojim životom - vikao je Ša.
Ipak je on prijatelj moje ćerke, ipak sam ja nečija majka - rekla je Nadica.
Sigurno više nije prijatelj, posle ovih uvreda, nema šanse - dobacio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je manje takvih kao ti, manje bi bilo razvoda! Majka će vas uvek podržati, ali sigurno ne misli lepo o ovome - doviknuo je Tomović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga