AKTUELNO

Ovo nisu očekivali.

Nakon pauze za reklame nastavila se emisija "Izbor potrčka", a voditelj Milan Milošević dao je reč Vladimiru Tomoviću, kako bi odabrao svoje potrčke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja obično gledam ili da zadovoljim sebe kao rijaliti igrača ili narodne mase. Ovde ću da zadovoljim oba. Filip završava sa cigaretom, da ustane sa Sanjom Stanković, vidim nekakva čuda, varnice. Neka oni budu izbor. Naravno, kud bi izbor bio bez Maje i Čorbe, moram i Janjuša da podignem tu, izvinite. Kad je Čorba u pitanju, neka ustane i Teodora i Fran i moj prvi pik Mišel i Miljana, to je moj neki prvi izbor - podigao je Vladimir zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš neće biti, čim je sutao i nije krenuo da vređa, nema problema, neka on sedne. Frana sam podigao, ispašće da imam lične frustracije, neka sedne i Fran. Teodora neka ostane da stoji. Sanja i Car su bili, neka sednu. Mišel je zaslužio da ga stavim i sa medvedom, a ne sa Miljanom, ali neću mu dati tu čast, neka sedne - nastavio je Tomović.

Mišel i Miljana su u tom trenutku krenuli da se prepucavaju zbog kreveta, a Tomović je nastavio da bira svoje potrčke.

Kada je rijaliti u pitanju, ja volim zavrzlame. Odnos koji me najviše intrigira su Maja i Čorba. Čorba je rekao da nikad nije bio potrčko, a zaboravio da je bio sa Majom. Definitivno će Čorba biti sa bivšom devojkom. Ali će Čorba da bude potrčko sa Tarom Simov. Toliko nisam za vezu Tare i Ša - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakako će Nenad tamo da spava sa nama, on i Čorba su jako blisko, idu zajedno i u toalet, neće nam biti problem da se družimo svi zajedno - rekla je Tara.
Dobar pokušaj Tomovića, ali je Tara Simov jako inteligentna devojka - dodao je Ša.
Uživaj sa bivšim dečkom sedam dana u izolaciji - poručio je Tomović.
I sa sadašnjim - dobacila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir je rijaliti igrač, ukućani znaju dosta o nama, gledaoci još više. Mi smo misteriozni - rekao je Ša.
Vladimir je rekao da me žali danas, da sam tužna i depresivna, hvala što brine i za moje i njegovo zdravlje. Odmorićemo tamo i imaćemo lepo društvo - dodala je Tara.
Ša, ti si ubeđen da je Vladimir u Taru - dodao je Milan.
Ne, nego je neko ko svojata sve devojke. Ne mogu da tvrdim, ali mislim da kad uđe sa nekom devojkom u neki odnos, da misli da je njegova, voli tako da se igra tuđim vezama, zna šta radi, po tome ga ljudi znaju. Ja se pecam samo na uvrede, tako da ne smatram ovo nekim lošim potezom - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam iznenađen, nisam očekivao, šta da radim, biću sa Nenadom, biću sa Tarom tu. Što kažu zadrugari, odmoriću se - dodao je Čorba.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.