AKTUELNO

Ume da se brani!

Pevačica Milena Ćeranić vredno radi, ali ne u muzičkom studiju već u teretani. Upravo zato ekipa emisije "Premijera" se našla sa njom baš na ovom mestu, gde su razgovarali o svim aktuelnostima u njenom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i sve njene kolege i Milena ne može da radi zbog pandemije koronavirusa, ali nije uplašena za svoju egzistenciju

- Ne postoji ništa što može mene da dovede u situaciju da se uplašim za svoju egzistenciju. Ja sam talentovana osoba i inteligentna, dovoljno da mogu da smislim šta ću da radim i čime ću da se bavim u životu. Ali ako se bavite ovim poslom, onda je jako teško da se posvetite nešto drugo, ako to radite do perfekcije i onako kako bi trebalo jer naš posao zahteva 24 sata dnevno vremena - rekla je ona.

Milena čuva svoj ljubavni život za sebe, a sada je otkrila da ne planira da se udaje.

- Ja na ludi kamen? Ju, ju, ju (smeh). Ja sam slobodnjak, sve što je vezivanje meni nije bitno, ne živim po stereotipima, mami sam rekla da mi ne stvara averziju, kad mi kaže "Trebalo bi ovako", ne, ne bi trebalo - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako često trenira, spremna je da se brani, a sada je otkrila i situaciju u kojoj je nasrnula na jednog dečka.

- Neprijatna, glupa scena. Ja retko prolazim u haljinici, on me je uhvatio za pozadinu i nije dobro prošao. Udarila sam ga, pao je, povukao dva stola i oborio sve. Jedan drug je bio u fazonu "Šta je bilo?!", ja mu kažem "Hoćeš ti? Mrš!" - ispričala je Milena.

Autor: N.V.

#Milena Ćeranić