AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije lejt najt emisije „Amidži šou“ je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22:30 časova. Kao što ste navikli, Ognjen Amidžić je i ovog puta okupio aktuelnu ekipu – gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palmu i pevače Radišu Trajkovića Đanija, Katarinu Grujić, Ivanu Bojanović, kao i „Goci“ bend.

Mnogo smeha je zagarantovano kada kod Ognjena dođe Dragan Marković Palma, a nema sumnje da će tako biti i ovog puta. Poznat po svojim stavovima, Palma će govoriti o aktuelnim temama na sebi svojstven način, a ovog utorka Ognjen će se potruditi da gradonačelnika Jagodine upoznate u drugačijem svetlu.

Foto: TV Pink Printscreen

Katarina Grujić jedna je od najpopularnijih pevačica, a osim njene karijere, medije i te kako interesuje i njen privatni život. Nakon mnogo spekulacija, potvrđeno je da je Katarina u srećnoj vezi sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Par se ne razdvaja, a Katarina će ovog utorka u emisiji „Amidži šou“ otkriti sve detalje veze sa poznatim fudbalerom, da li planiraju brak i kako se nosi sa negativnim komentarima na njegov račun nakon utakmice Crvene zvezde sa Milanom. Takođe, popularna pevačica će otkriti i šta planira kada je reč o karijeri, da li joj teško pada što zbog trenutne situacije ne može da nastupa i kakvo je uopšte stanje na estradi zbog pandemije koronavirusa. 

Foto: Tanjug/Bojan Stekić, Pink.rs

Nema dobre žurke bez Đanija, a kako on provodi dane kada nema nastupa, otkriće u emisiji „Amidži šou“. Đani je prošao kroz težak period kada je njegova supruga Slađa Trajković doživela moždani udar. Na sreću, sve je prošlo dobro, što je par i pokazao gostujući kao žiri na „Đuskoviziji“ u „Zadruzi 4“, a kakve utiske su na njega ostavili zadrugari, da li mu je Slađa zamerila komentarisanje atraktivih učesnica i kada njegovi obožavaoci mogu da očekuju novu pesmu, Đani će otkriti u razgovoru sa Ognjenom.

Foto: Pink.rs

U studio stiže i pevačica Ivana Bojanović, a pored nje, Katarine i Đanija, za dobru muziku biće zadužen i „Goci“ bend. 

Spremite se za još jednu uzbudljivu emisiju – ne propustite „Amidži šou" u utorak 16. marta uživo od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Dragan Marković Palma

#Goci bend

#Ivana Bojanović

#Katarina Grujić

#Ognjen Amidžić

#Radiša Trajković Đani

#emisija

#voditelj