AKTUELNO

Haos!

Vladimir Tomović ustao je za crnim stolom kako bi se ogradio od priče da je on pokrenuo glasine da je Teodora Bilanović opipavala Lepog Miću ispod stola. U sve su umešane Paula Hublin i Maja Marinković, koje je Tomović opsovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam imao pojma, pošto su od mene krenule te priče. Niti sam rekao bilo kome, niti sam išta znao. Znam ja šta se ovde priča! Da li je od mene krenula priča? - rekao je Tomović.
Maja i Paula su te navele - rekao je Đedović.
Maja laže kao g*vno, Paula laže kao g*vno! Nikad u životu se nisam sagao ispod stola da vidim nešto. Da se čuje samo, kada je Đedović došao do mene, ja sam rekao da me ne zanima ta priča, to sam rekao i Maji, i Pauli! - odbrusio je Tomović.
Meni je rekla Paula da pogledam ispod stola! Ovako ste radili prstićima! Ali nije od mene potekla priča! Pasove mali, ti si ološ koji se razvlači po krevetu, prvo sa Tomovićem, pa sa Čorbom, mogu da ti kažem šta hoću! - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedoviću, ja ti nisam rekla to! Ti si mene pitao! Nisam rekla ništa da gledaš ispod stola! Ja sam mu rekla da je on rekao da ga ne zanima - urlala je Paula.
Sad mora da se opere pred tobom, da to ne bude razlog za raskid - rekao je Đedović.
Deset ljudi je došlo do mene i reklo da se pretpostavlja ko će biti vođa, ja sam svim tim osobama rekao istu priču, jer su rekli da mogu da izaberem za potrčke. Ako sam ja izabran za vođu, ni dlaka s glave mi neće pasti, ako stavim njih dvoje za potrčke - objasnio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga