AKTUELNO

Šok za šokom.

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je u Šiša baru i Kristijana Golubovića, koji uvek ima interesantne analize svih zadrugara. Odmah na početku Kristijan je prokomentarisao njegov odnos sa Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu iskreno da kažem, ja mislim da se ona zaljubila u mene, jer sve pokazuje da je njoj stalo da se pokaže. Ja njoj kažem paučina, nešto nabrojim, ona očisti celu kuću, kažem joj da ne jede slatko, ona ne jede pet sati slatko. Međutim, mogu slobodno da kažem da je odneo đavo šalu, dešavaju se neke stvari, ona me moli da ne kažem, ali ja moram da kažem, jer ispada da nešto krijem, jer ona dođe na nekim momentima i nešto kaže, napravi neki gaft, ali sa njom morate tamo. Mišel ne pravi tu konekciju kao što je ja pravim, kad god je dozvolio da mu legne na rame, da ga češka i mazi, to je ste lepo, ali verujte, Miljana je lako zaljubljiva osoba. Sutra očekujem zenit njihove svađe zbog toga što se on vraća u pab. Ako bude trebalo, ja ću izaći iz kreveta i vratiti se na kauč, ako joj je toliko stalo do paba. Ja razmišljam da ovih dana da joj kažem da ne želim više sa njom da sedim, da idem u apartman, mali Neca je sinoć iskritikovao da leži kod mene i da prebacuje nogu preko mene, da mi se unosi ustima na uvo, da šapuće to što šapuće. Dao sam joj nokat, odseče mi ruku do ramena - ispričao je Kristijan.
Svi misle da je Anja do te mere pokvarena da može da izmisli da je čekala do jednog određenog momenta, da iznese taj prljav veš. Polako je saznavala sa kime je on sve bio u vezi, da li je prevario fizički, da li je simpatiosao, pa se sabrala četiri, pet prevara, a htela je da očvrsne vezu, ali ona ovde saznaje za nove prevare, pa je načisto sa tim da će da raskine, a muči je da je u rijalitiju, zna da bi bez njegove pažnej ostala ogoljena, princezna je onako, nežna je. Ona to kako je govorila, to je za krivično delo, nemoguća stvar da se izjavi to u šali. To je najgore što žene u afektu prave jako veliku štetu muškarcima, a nisu ni svesne i idu na tu modernu kartu nasilnika i uvek će sumnja postojati - rekao je Kristijan o Anji i Cveletu.

Foto: TV Pink Printscreen

On je pokušao sebe da opravda, time što sam ja Maji radio ovo, što on kao radi, a ja sam mu to uradio kao vrsta seksualnog čina. Zato ja i kažem, imamo neki sleng i on se dohvatio toga. On zna da ga ja neću toliko kritikovati, on je pokazao da može da mi kaže tako neku veliku stvar, ali ja ga gledam i dalje kao mog učenika, on uči od mene, ali zbog sujete i manje prihvatanja malih savete, ipak tera po svom. On je dobro dete, ima dobru dušu - rekao je Golubović o Maji i Čorbi.
Poznavajući Tomovića, kad je najbolji prema vama, morate da imate na umu da su njegove misli svedene na pet varijanti, nema ni lj od ljubavi. Ovde se dešavaju radnje, gde muškarac pljuje ženu, za preljubnicu, koja se j ispod bolesnog deteta, najrigoroznije, sad Tomović radi to, da sutra očekujemo da ga vidimo sa Tarom, meni je Tomović to uradio, sada se zabavlja sa Tarom. Paula je sada Tara, ali Ša nema dete sa Ivanom, a Toma je imao bolesno dete sa Nadeždom i Paula je bila sa njim. Ona je ubila majku preko deteta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je izbezumljen, on je čekao olakšicu da ga je ostavila žena i brže bolje je pregazio tvrdnju, pocepao diplomu nas da mi ne vidimo šta oni rade, e pa ta diploma je pokidana, mi više nismo budale, on je opet lagan, ali njegove olovne noge su u blatu. Tara njega davi, ona je kao sipa, kao hobotnica! Doživeo sam i prvi put sam čuo da kurvetina kurvi kaže da je kurva. One deklamovane kurve, nemaju pravo od glasa od ovih kao poštenih. Sanja, Mina, Aleksandra i Kemezova, njih četiri su ono što se zna da su legitimne, jedna je priznala, a za tri imaju dosta dokaza. A ove što se peglaju, malo usisivač i onda odu malo do podijuma, džip, i od džipa desno u hotel, to ti je ta kombinacija, to su te klaberke. Sad kažu da je i Radanova takva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga