AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Nakon što je odgledala retrospektivu odnosa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, Ivana Vrbaški otkrila je da je sa Ivanom Aleksić u kontaktu, te je prokomentarisaa kako se ona nosi sa činjenicom da ju je muž prevario javno i kako je to sve uticalo na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Čujemo se, nas dve smo u kontaktu, znam kako ona gleda na mnoge stvari, nije zatucana, ali me je iznenadio, pogotovu što je Tara mnogo mlađa od njega, nekako su njih dve različite skroz, ne znam - rekla je Ivana.
On je i te kako ljubomorisao na bilo koga ko je pokušao Tari da se približi, kako to komentarišeš? - upitala je Dušica.
To nije ljubomora, to je posesivnost, a mislim da ovde nema ništa, braniš nešto, ne znam, kao španska serija - dodala je Ivana.
Ivana se uvek držala dalje od medija, vodila je normalan život, divna je žena, stoji sa obe noge na zemlji, a opet je dospela u žižu zbog toga što je on uradio - konstatovala je voditeljka.
Nije njima strašno tamo, koliko je nama napolju, mi zbog njihovih postupaka ispaštamo, ona se nije pojavljivala bilo gde, a sada je zovu, verovatno je uznemiravaju, ali mislim da će da se izdigne iz cele te priče - objasnila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga