AKTUELNO

Reper je ceo žiri podigao na noge.

Šarmantni reper Nikola Anđelković, koji se svojim originalnim pesmama izborio za superfinale šoua "Ja imam talenat", prošao je zahvaljujući glasovima žirija u samu završnicu emisije u kojoj se bira najdarovitiji.

Foto: Pink.rs

Njega su svi zapazili kada je otpevao svoju autorsku pesmu "Ana Mihajlovski flow", koja je posvećena voditeljki ovog šoua, a onda je sve kupio pesmom koju je otpevao u finalu u kojoj je peveo o učešću u ovom takmičenju.

Foto: TV Pink Printscreen

I za superfinale on je izabrao autorsku pesmu u kojoj je pevao o ostalim takmičarima šoua i uz koju je Rasta počeo da đuska, dok su mu nakraju svo četvoro ustali i aplaudirali, a Žika mu se čak i poklonio.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stvarno, svaka mu čast, svaka pesma mu je lična. Svaka čast, ti si stvarno broj jedan mladi reper - rekao mu je Rasta.

- Nema lepšeg kraja, ali divno je to o čemu si pevao u ovoj pemsi, lepo je što si sve njih pomenuo. Ovog puta si pokazao da tamo iza u bekstejdžu postoji neko zajedništvo, bez mržnje i sujete, kao kod nas u žiriju. Ja da ti sad kažem napravi pesmu o kanti za đubretu, mislim da bi je za sat vremena napisao. Ti si genijalac - prokomentarisao je Žika.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisi ispao nijednog trenutka iz "floua" i meni je drago što si od svih repera baš to ovde. Ja ne znam koliko publika u Srbiji ima uho za to da bi pobedio glasovima publike - rekla je Ana.

- Nikola, stavio si tačku na I i to je prava stvar da se tako lepo prema svim  takmiačrima odnosiš, da je to jedan plemeniti duh i takav je tvoj stav prema svemu, čini mi se. Svaka ti čast - zaključila je Danica.

Autor: V. T.

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Nikola Anđelković

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'