AKTUELNO

Ističe da joj zavist nije svojstvena osobina, samo iznosi svoje mišljenje!

Ove nedelje u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' na televiziji Pink kod Bojane i Tijane gostovala je popularna pop pevačica Goca Tržan.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznata je po tome da pravi prave srceparajuće pesme. Izdala je pesmu ''Grešila'', pa otkrila gde je ona grešila u životu.

Mislim da su svi videli kad sam ja pogrešila. Ja stalno grešim, ali do velikom uspeha ne možeš ni da dođeš ako ne grešiš. Ja stvarno nisam bezgrešna niti želim tako da se predstavim. Mislim da smo uključivši racio i telefone izgubili vezu sa samim sobom, zato imaš puno izgubljenih ljudi koji su izgubljeni sa samim sobom - istakla je Tržanova.

Šta bi rekla sebi u tišini kad si sama i nigde nikog nema?

Ne loži se (smeh) - rekla je ona u svom maniru.
Ja nikad nisam pila alkohol, nisam se drogirala, nisam dala sebi luksuz da izgubim kontrolu, muž me stalno tera da se napijem, a ja sam u fazonu ne sviđa mi se taj ukus. Nemam problem da se prva popnem na sto, ne treba mi alkohol. Nekad sam možda i previše slobodna. Ja sam sve pomalo. Dobra sam u tome da budem objektivna i da se sama suočim sa svojim problemima. Nemam problem da kažem ''izvini''. Volim da ispravim svoju grešku, to je oslobađajuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je i kako njen dugogodišnji partner Raša i ona funkcionišu.

Imamo dogovor da u spavaću sobu ne unosimo svađu i posao, na pragu prestajemo da pričamo, nikad ne smemo leći posvađani. Meni je lepo da radim sa svojim mužem, on zna šta radi, on me je naučio da više cenim sebe. Svi žele partnera, a zapravo nisu spremni za to, treba prvo sebe da zavolite takvog kakvi ste, pa da prihvatite nekog drugog - priča Goca.

Kako posle svih ovih godina karijere i stavova nije imala dlaku na jeziku, mnogi su ipak usudili da pišu kako je ljubomorna na članice iz grupe ''Hurricane'', jer je u emisiji ''Amidži Šou'', otkrila da joj se ne dopada pesma ''Loco Loco'', s kojom nas predstavljaju na Evroviziji u Roterdamu ove godine.

Da li sam ja rekla da to nije dobra pesma? Ja sam rekla da mi je prošla bila top, ne znam šta je problem što mi se ovaa ne sviđa. Ne znači to da te devojke nemaju šansu da pobede. One su preslatke, imaju energiju kao ja u tim godinama, samo što su bolje ribe. Sve objašnjavati zavišću i ljubomorom, govori o drugome, a ne o meni. Ne osećam zavist, to meni nije svojstveno, ali kada me neko pita za mišljenje, ja ću ti otvoreno reći. Imala sam problem i u zvezdicama, kad sam rekla da nisam čula pesmu Kije Kockar. Ja ne slušam domaću muziku, ne znam šta je problem? - zaključila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

''Bože one prokletnice zgodne, lepo igraju, pevaju, mlade su... Fuj!'' Mene to ne interesuje ljudi, niti me zanima koja sam u trendingu - zaključila je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Goca Tržan

#Hurricane - Loco