AKTUELNO

Luka je sve prisutne uplašio.

Iluzionista Luka Ivanović, koji se posle nekoliko originalnih nastupa plasirao u superfinale šoua "Ja imam talenat" spremio je spektakl za obožavaoce ove emisije.

Foto: Pink.rs

Posle izvanrednog nastupa se kokoškom Ljubicom i jajetom iz kog je izvukao deo karte Stefana Đurića Raste, on je izašao na veliku scenu Pikovog studija u Šimanovcima sa četiri asistenta.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo je pričao o svojim strahovima i kako je odlučio da se suoči sa njim, a onda su njegovi asistenti spavili ispod jedne od časa oštricu, da bi gnječio jednu po jednu čašu, ali je izbegao šiljak.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim se smestio ispod crnog plašta i rakao da će da savlada strah od visine, pa je nestao sa solice i ispod plašta, da bi se spustio sa plafona.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju je smrvio i poslednju čašu i izazvao ovacije u publici, a da se nije povredio.

- Ti si nekim čudom otišao u nebo dok smo mi gledali nož. Kako nemem pojma. Ovo je bilo briljantno - rekao je Žika i priznao da je on u njegovih top troje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Luka se igra i nama i sobom. On uspeva u toj iluziji. I Ljubica i ovo je fantastično - pohvalila ga je Danica.

- To na pravi način, teatralno radiš. Super ti je priča, što je najbitnije kod vas. Ja kod tebe ne mogu da vidim nijednu sitnicu kojom bih shvatio šta si radio - rekao je Rasta.

Foto: Pink.rs

- Delim mišljenje sa svim članovima žirija i najfascinantnije mi je gde si nestao i kako - prokomentarisala je Ana.

Autor: V. T.

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Luka Ivanović

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'