AKTUELNO

''Prava žena zna ni iz čega da napravi dve stvari, svađu i ručak.''

Ove nedelje u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' kod Bojane Lazić i Tijane Price gostovala je popularna pop pevačica Goca Tržan.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznata je kao žena koja vodi računa o svom fizičkom izgledu i daje primer ženama da povedu računa.

To bi trebalo da bude oličje ženskog pola, da vode računa o sebi. To su naši rituali koji nas odvajaju od muškog sveta. Nije samo varjača i kuhinja za žene.

Osvrnula se na vaspitanje svoje ćerke Lene, koja je izrasla u prelepu tinejdžerku.

U školu ne može da ide kako bi išla na neki rođendan, ne može da nosi šorts... Skrećem joj pažnju da razvija svoj ukus i identitet i da je okej da bude drugačiji, međutim ona ne želi da bude drugačija. Bolja je od mene, ja sam se opirala autoritetima, bila sam nesnosna u njenim godinama. Moja majka je u fazonu ''Stigla ti je osvetnica'' - priča Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je koliko je promenila sebe za ovih godinu dana pandemije.

Nisam se promenila, samo sam pravila sprdnju od kućnih poslova dok je trajao policijski čas, ja inače to sve radim uvek. Kuća je na mojim leđima, u svakoj kući se vidi ženska ruka. Ništa se nije drastično promenilo, samo mi fale obaveze - zaključila je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

A onda se iz njenog doma direktno u program uključio reporetr Nemanja Vujičić i iznenadio sve u studiju. Njen suprug Raša je imao nešto da joj poruči!

Nemamo mi nesuglasica, pet godina smo zajedno mi smo kao sijamski blizanci. Ne bih rekao da je sedma godina bila najteža, možda prva. Prava žena zna ni iz čega da napravi dve stvari, svađu i ručak - zaključio je Gocin partner Raša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Goca Tržan