AKTUELNO

Ovo niko nije znao!

Legendarni muzičar Aleksandar Sanja Ilić preminuo je od posledica koronavirusa, a juče je sahranjen na Novom groblju. Njega su na večni počinak ispratili članovi porodice, koji su tražili da se sahrana održi u krugu porodice zbog epidemioloških mera. Međutim, ono što je sve iznenadilo jeste činjenica da se njegova supruga Tatjana Karajanov nije pojavila na sahrani.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić, E-Stock

U domaćim medijima je danas kao bomba odjeknula vest da su se njih dvoje razveli u novembru prošle godine i to skrivali od javnosti, a nakon te vesti oglasila se i Tatjana.

- Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti, ali eto... Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo i ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju, ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu. Hvala ti za sve što sam prošla sa tobom. Osećam tvoju ljubav i dalje. Zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi - napisala je ona.

Foto: E-Stock

Podsetimo, čak ni na umrlici nije stajalo Tatjanino ime, već samo imena Sanjinog sina i brata.

Autor: N.V.