AKTUELNO

Presrećan!

Vuk Mob, popularni reper i zadrugar, nedavno je napustio Belu kuću kako bi proveo sa svojom verenicom Oliverom Konatar njene poslednje trudničke dane. Pre tri dana oni su postali roditelji, a na svet je došla njihova naslednica kojoj su dali ime Teona. Srećna porodica danas će ići kući.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Naime, upravo je u Narodni front stigao Vuk, kako bi izveo svoju verenicu i ćerku iz porodilišta, a osmeh na licu nije skrivao. Nema sumnje da Vuk jedva čeka da svi budu zajedno kući. On nije došao sam, već u društvu svoje majke koja mu je velika podrška. Pored njih, tu je bio i Vukov brat Tadija, kao i snajka Kristina.

- Lupa mi srce! Imam napad panike, srce mi bije 100 na sat! Oni je sad zovu, pa će sići. Ne volim tu pesmu "Vuče, Vuče, bubo lenja", ne poklapa se sa mnom. Već sam se isplakao kući, gledao sam je dan, noć. Ja mislim da više liči na Olju, ali na koga god da liči, samo nek je živa i zdrava. Sve se menja, ja nisam prioritet, Teona i Olja su najbitnije u mom životu, pored roditelja i braća. Sutra u 3 sata izlazi pesma baš za nju, od srca, nije u komercijalne svrhe, samo želim da im posvetim pesmu - rekao je Vuk, pa otkrio kako su slavili:

- Moj brat i ja se nismo treznili 3, 4 dana, u krugu najbližih prijatelja i porodice, neću da rizikujem zbog korone, biće vremena za njen prvi rođendan. Nismo nešto preterano pričali, uglavnom smo u haosu oko kuće, spremamo sve, menjao sam pelene na lutki tako da znam. Vežbao sam. Teonu čeka ceo svet, šta god poželi. Biće tatin borac, neće biti princeza, nećemo je razmaziti, biće ona opasna.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Inače, on je već pokazao kako izgleda soba za njihovu princezu, a to možete videti u nastavku.

Autor: N.V./O.B.