AKTUELNO

Ne može da je zaboravi!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Mine Vrbaški i Anđela Rankovića. Na red da nominuje je došao Filip Car.

Pa ja sam i prošli put komentarisao njega. On je dobar momak, ali smatram da je Miljana u pravu za pranje nekih devojka. Minu ne može ništa oprati. Dobar si momak, vidim kako pričaš, imaš ispravna načela, a izaći ćeš odavde kao prav. Imam jako dobro mišljenje o tebi - pričao je Car, pa se osvrnuo na Minu:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mine, nemam nameru da pričam ništa ružno o njoj. Ona sama zna, sama si krojač svoje sudbine. Naš odnos je bio kakav je bio. Smatram da ne treba da imamo komunikaciju. Danas si mi se obratila dva puta, a ja sam te iskulirao. Volim te na neki način, ali ne mogu biti prijatelj sa tobom. U našem odnosu mi se desili da ja opravdavam tvoje loše postupke jer si mi draga, lakše mi je da nemamo kominikaciju, ali nju ne mogu da nominujem. Tek sada sa svestan nekih stvari, i biću promišljen sa tobom, iako nikada takav nisam bio. Imao sam ljubav prema njoj, i draga mi je, ona je jedno dete koje je prerano otišla na ulicu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga