AKTUELNO

Ne prepoznaje svoje dete!

Paula Hublin jedna je od učesnica "Zadruge 4", koja od samog početka rijalitija izaziva pažnju, kako atraktivnim, nesvakidašnjim izgledom, tako i postupcima. Ona je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima ušla sa svojim tadašnjim dečkom, Franom Pujas, a trenutno se nalazi u odnosu sa Vladimirom Tomovićem, s kojim je nedavno poljupcem ozvaničila vezu.

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'' kod Kendija i Pande na ''RED'' televiziji po prvi put uživo u programu oglasio se i Paulin otac, Matija Hublin. On se osvrnuo na celokupno njeno učešće, ponašanje i menjanje partnera tokom ''Zadruge 4''.

Foto: Red TV

Ja sam Paulin tata i normalno da mi je ćerka najvažnija. Frana u nekim stvarima ne prepoznajem. Nisam ni znao da su oni par, predstavila mi ga je kao prijatelja koji se bavi modelingom. Došao je kod nas u goste, pitao sam ga šta radi, odakle potreba za tolikim tetovažama, koje značenje imaju i bio mi je jako simpatičan kao njen prijatelj. Kasnije kada sam video kroz rijaliti šta se događa, da je tu bilo droge, maltretiranja, udaranja... Jako sam se razočarao u Paulu. Nije mi drago što mi je donela u kuću osobu koju je pokazivala u drugom svetlu, a da je zapravo drugačije. Meni je Fran jako drag i jako mi je žao što ima takve probleme u životu. Njega mi je jako žao, takav košmar je napravio sebi od života, to je to - započeo je Paulin otac.

Foto: Red TV

Da li ste zadovoljni njenim ponašanjem do sada i šta joj zamerate? Da li je stabilna psihički?

Ja Paulu ne prepoznajem, kad sam gledao nisam mogao verovati. Nepojmljivo mi je da je to moje dete, ja je ne znam kao takvu, ona je moja mezimica, svoj život sam posvetio deci. I kad vidite da vaše dete tako nešto radi, skakanje iz veze u vezu, čovek se jako razočara. Nije mi jasno zašto to radi. Ja nju dobro poznajem, tata sam joj.

Da li mislite da ja takva zbog zatvorenog prostora?

Povuklo ju je to s koronom i veza sa Franom, pre ovoga nisam znao ni da puši, a kad sam čuo psovke koje izgovara, roletna mi je pala. Rijaliti to ne opravdava, ne priliče joj te psovke! Društvo i okolina su je povukli.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Tomom Panićem je imala specifičan odnos, a on je imao ženu i dete napolju u tom trenutku, kako ste vi gledali na to?

Nisam se dobro osećao, ali ja se čudim zbog čega to radi. Kad izađe imaće jadan opsežan razgovor sa mnom - istakao je Hublin.

Kako komentzatišete vezu sa Vladimirom Tomovićem?

Stvarno ne znam šta bih reko. Ja kao tata koji je jako voli, za tatu niko nije dovoljno dobar. To sa Tomovićem mi je čudno, ona je uvek gledala na razliku u godinama, a on je 18 godina stariji. Ona se uvek zgražavala na to, i sad kao da joj je to normalno, nije mi jasno. Žao mi je što se predstavila na taj način, inače je drugačija - zaključio je Paulin otac Matija.

Autor: M.M.

#Zadruga