AKTUELNO

Ona je odlučila da snimi pesmu koja će govoriti o ljubavi.

Severina Kojić svoju publiku nedavno je obradovala sa dve nove pesme. Ona je izdala dva singla pod nazivom "Kao" i "Otrove". Nove pesme za svega četiri meseca broje čak 40 miliona pregleda na Jutjubu, a sada je Seve odlučila da objavi i treći singl pod nazivom "Mrtav bez mene", koji će premijerno biti objavljen u ponedeljak, 05. juna, tačno u podne na Severininoj Facebook stranici.

Svi koji su čuli novu Severininu pesmu, složili su se kako to može otpevati samo Severina.

Foto: Jelena Balić/Promo

- Da li znaš da si mrtav bez mene, imat ćeš sve druge žene, samo ja ću na tvoju bol uvijek imat monopol - deo je nove Severinine pesme.

Ovo je teška pesma, ali joj nisam mogla odoleti. Muziku je napisao odlični Damir Handanović, a Marina Tucaković me pitala ''Kakav tekst želiš''? Rekla sam: ''Jako izluđen od ljubavi, i krvav.'' Uspela je, naravno. Jedan od stihova je: Ne zanosi se, ove suze su zle i nisu dokaz boli, to te moja mržnja voli. Tko bi joj odolio - izjavila je Severina Kojić.

Foto: Jelena Balić/Promo

Spot za pesmu radi Severinin dugogodišnji saradnik Darko Drinovac. "Mrtav bez mene" je treći po redu singl s nadolazećeg albuma koji će biti objavljen u dva dela; prvi početkom jula, a drugi deo na jesen, što je još jedna novost u domaćoj diskografiji.

Pink.rs

#Pesma

#Severina Kojić

#pevačica

'