AKTUELNO

Šok i skandal.

Prošle noći na velelepnom imanju odigrala se još jedna emisija ,,Gledanje snimaka", tokom koje su se mnoge stvari promenila, jer su sve istine isplivale na videlo. Voditelj Milan Milošević započeo je emisiju retrospektivom ljubavnog odnosa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Većina zadrugara je ovo čekala mesecima, a sada su dobili mogućnost da vide sve ono što je reper krio, ćutao i lagao o emocijama prema Tari. Sa druge strane, bilo je i žestokih komentara, rasprava, svađa, zbog čega se orilo na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Leči komplekse sa višom devojkom od tebe. Pogledaj šta žena mora da ti gleda, ljige ljigave! Marš, go*na jedna! Ti si ga zavodila od prvog dana, kako te nije stid? Go*na jedna! Danas si plakao za ženom, a sutra ćeš da pušiš već - nastavljao je Vladimir.

Zadrugari su imali priliku da vide i kako Fran Pujas govori o Teodori Bilanović sve najlepše stvari, nakon čega je i javno priznao da mu se na neki način dopada. Međutim, Teodora mu je poručila da ne bi ulazila u vezu sa njim, jer je nedavno raskinuo sa Paulom Hublin, nakon čega je ona otkrila da je Bilanovićeva po ulasku gledala u njenog bivšeg dečka.

Odmah potom zadrugari su u većini osudili Milana Jankovića Čorbu, zbog ponižavanja i vređanja Maje Marinković, zbog čega je i usledila njihova burna svađa pred svima. Sve je počelo jer je Maja otkrila da je ponovo bila intimna sa Čorbom, što je on doživeo kao napad i u histeriji je demantovao. Maja je zbog Čorbinih uvreda zaplakala, a pogotovo kada joj je uvredio oca Takija Marinkovića.

Nekada dobre rijaliti prijateljice, a sada ljute rivalke Rialda Karahasanović i Jovana Ljubisavljević imale su svojih pet minuta, te su ih iskoristile kako bi se raspravljele o Stefanu Kariću. Naime, zadrugari su imali priliku da čuju kako Jovana tvrdi da se Rialdi sviđa Karić, na sve to, pevačica je imala da joj poruči dosta toga.

Ja sam u toj priči za duks okrivila Kenana, a ona je sve to spomenula na neki perfidni način, ona je samo trebala meni prići i reći mi šta se desilo. Svako ima prava na svoje mišljenje, neko će verovati njoj, neko meni. Meni je to malo suludo, s obzirom na to da je ona imala do skora prisan odnos sa mojim dečkom, a Stefan i ja nemamo baš nikakav odnos. Treba da joj bude fokus njena veza, zašto joj je fokus neka druga žena? Ja sam već rekla kakva je Jovana po mom mišljenju. Ovde možemo sve biti zaljubljene u njega, ali on je tvoj dečko - komentarisala je Rialda.

U jednom trenutku, misica je čak i zaplakala.

Jovan Cvijetić Cvele doživeo je potpuni haos, zbog čega je pokušao da pobegne sa imanja, želeći da napravi dramu. Naime, on je odlučio da zbog osude zadrugara iznese celu istinu o vezi sa Anjom Todorović, koja ga je sve vreme optuživala da je imao nečasne radnje tokom njihove romanse sa drugim devojkama.

Autor: O. B.

#Zadruga