AKTUELNO

Kenan nije želeo da se opravdava.

Četvrtak veče je rezervisano za emisiju koje se zadrugari najviše plaše, a to je "Gledanje snimaka". Stanovnici Bele kuće imaće priliku da se suoče sa svim lažima, ogovaranjima ali i prznanjima koje su izrekli u danima za nama, a voditelj Milan Milošević je tu kako bi ih vodio kroz ovu noć. Snimak koji su zadrugari imali prilike da vide ticao se odnosa Rialde Karahasanović koja je plakala, i Kenana Tahirovića, na koga se žalila Teodori Bilanović.  

Šta ću, kriv sam, eto, nisam se potrudio! Poklonio sam kozmetiku koju ne koristim, zakazao sam, nemam opravdanja - vikao je Kenan.
Ja sma videla da ga Fran cima svake dve minute, kao idemo ovamo, onamo... Mi smo trenurali, i vidim Fran nešto pravi, kleše, a on mene pita kao: "Šta da ti poklonim?" - smejala se Rialda, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

On kaže da nije kreativan, pa mogao je Kristijan da mu da savet. Kada je on rekao šta je napravio Miljani, ja ostala u šoku. Ja se sa njim zabavljam, a on nije mogao cveće da odseče odavde - dodala je.
Je l' moguće ovo? - pitao je voditelj.
Rialda sad ismeva sebe, Cela kuća je ismeva, i njenu vezu. Ti nisi neko kome s etreba smejati, kao učesnici, osobi, generalno. Ti sad sebe dovodiš u situaciju da se tebi ceo sto smeje, a na sve se i Kenan smeje. Vraćamo se na moju i tvoju priču sa stola, vraćamo se na stvari gde je Kenan kao napravio pomak, a nije, jer je on sve to uz naše sugestije. Standardna priča propalih veza - objasnio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam pomak posle svega onoga... - dodala je Rialda.
Ne opravdavam se, kriv sam. Zas*o sam i tačka - dodao je Kenan.
Posle osmog matra smo se dogovorili da se raziđemo, a uveče, kada je bila emisija, pao je taj dogovor, a meni je posle bilo žao, žao mi je, posle pet meseci . Ja nisam htela vatromet, ali šta god da je napravio! - otkrila je Rialda.
Meni je Rialda napravila na panou, ona ima taj momenat koji želi. Čim ume, očekuje. Akos e pomiriš sa Kenanom, nećeš imati pravo da mu zameraš. Njemu su te stvari sra*e, jer ako budeš nastavljala, biće tvoja foliraža - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam spremna da živim sa tim nekim stvarima, ali nakon sinoćnog razgovora, želim da dam šansu, da poradim na odnosu, ali ako ne urodi plodom, onda... - počela je Rialda.
Kakv osećaj imaš? Hoće ti biti lakše ako to bude na silu radio? - dodao je Đedović.
On je mlak , sve što on čini je nedovoljno - komentarisao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga