AKTUELNO

Cifra raste iz dana u dan.

Regionalna zvezda, Severina Kojić, ponovo se našla u finansijskim problemima, pišu hrvatski mediji.

Severini je krajem prošle godine finansijska agencija FINA u Hrvatskoj, navodno izdala nalog za prinudnu naplatu u iznosu od oko 150.000 kuna, odnosno, oko 20.000 evra.

Foto: TV Pink Printscreen

Prinudnu naplatu joj je navodno odredio sud, jer nije na vreme vratila hrvatski pasoš maloletnog sina bivšem partneru i ocu deteta, biznismenu Milanu Popoviću.

Rešenje o prinudnoj naplati navodno je doneo Opštinski građanski sud u Zagrebu u junu prošle godine, a viši sud odbacio je Severininu žalbu i potvrdio ga. U odluci je navodno stajalo da Popoviću, ako pevačica ne postupi po rešenju, mora da plati 1.000 kuna, odnosno, oko 133 evra, za svaki dan zakašnjenja.

Foto: Beta

Ovo nije jedina sudska kazna koja je snašla pevačicu. Naime, zagrebački sud u junu prošle godine je navodno izrekao pevačici novčanu kaznu u iznosu od 5.000 kuna, odnosno oko 666 evra, jer je i nakon sudske zabrane objavila fotografiju sina na svom Instagram profilu. Fotografije je kasnije uklonila, a sud ju je upozorio da će sledeći put, ako objavi fotografiju sina na društvenoj mreži, kazna biti 10.000 kuna, što je oko 1.333 evra.

Foto: Jani Ugrin

Severina i Popović još uvek se spore na sudu kod kog će roditelja dete živeti. Zagrebački sud je u novembru 2019. doneo nepravosnažnu presudu prema kojoj će dečak da živi s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Autor: M.M.

#Milan Popović

#Severina Kojić