AKTUELNO

Ovo mu nije trebalo!

Pevač Darko Lazić je pre dve noći pevao na jednoj privatnoj žurki u mestu Dublje kod Bogatića, uz potpuno nepoštovanje mera za sprečavanje pandemije.

Foto: Instagram.com/Printscreen

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama može se videti Lazić kako uz pratnju svog benda u jednoj kući peva na zabavi na kojoj je bilo dvadesetak ljudi. Niko od njih nije nosio zaštitnu masku na licu, niti su se pridržavali fizičke distance. Gosti su lumpovali, igrali na stolicama, grlili se sa Darkom i sve to prenosili uživo na Instagramu.

Foto: Instagram.com/Printscreen

Inače, Lazić je u prethodnom periodu više puta nastupao na privatnim zabavama, o čemu je otvoreno govorio.

Foto: Instagram.com/Printscreen

- Čak i da sam nastupao ne osećam se krivim. Taj virus je zavladao celim svetom, pogodio je najviše nas i ugostiteljstvo. Mi nismo krivi ni za šta. Gde god da sam pevao u prethodnom periodu bila je i distanca i sve drugo... Ograničen broj mesta, nemam dodira sa publikom, jer sam ja ovamo, sa strane - izjavio je Darko u novembru.

Prema saznanjima Kurira, Lazić je u prethodnom periodu često nastupao na privatnim zabavama, uglavnom na teritoriji Mačve, gde je zabavljao goste po kućama i vikendicama. On je u martu prošle godine uhapšen u blizini Bogatića jer su policjaci utvrdili da se kretao bez obavezne propusnice za upravljanje motornim vozilom dok traje policijski čas. Zbog toga je kažnjen sa 150.000 dinara iste noći odlukom dežurnog sudije u Šapcu.

Autor: M.K.

#Darko Lazić