AKTUELNO

Svima se dešava!

Pevačica Milena Plavšić jedna je od najvećih fanova tenisera Novaka Đokovića. Ona ne propušta nijedan njegov meč, a posebno je bila oduševljena što je Novak i zvanično postao rekorder po broju nedelja (311) provedenih na prvom mestu ATP liste.

Foto: Instagram.com/milena__plavsic_official

Milena ni po cenu života nije htela da propusti ovaj događaj, pa je tako među prvima došla ispred Novakovog restorana, gde su se doček i žurka i odigravali.

Ona nije krila svoje oduševljenje Đokovićevim uspehom i istakla je da po svaku cenu želi i lično da pozdravi Noleta, kao i da napravi zajednički selfi sa njim.

Pružila mi se prilika da budem u Beogradu i da dođemo svi da podržimo Noleta i da aplaudiramo. Da mu poželimo zdravlje i svu sreću i da nam još dugo, dugo bude najbolji i prvi. Ja se nadam da će se on večeras pojaviti i da će se nekako od ove gužve provući, da se fotografišemo i da se upoznam sa njim, jer ga obožavam. Posle smrti mog muža, ovo je najveća radost za mene - ispričala je pevačica u dahu pevačica za domaće medije.

Foto: Instagram.com/milena__plavsic_official

Milenina misija je uspešno okončana, jer je ona uspela da uđe u njegov restoran, a kasnije i da se u gomili približi Novaku i da se na brzinu uslika sa njim i tako ostvari svoju veliku želju.

Autor: M.M.

#Milena Plavšić

#Novak Đoković