AKTUELNO

Ponovo se zainteresovala za njega.

Atraktivna zadrugarka Paula Hublin ne prestaje da šokira publiku i zadrugare od kako se uselila na velelepno imanje u Šimanovcima. U ponedeljak je nastao pravi haos u Beloj kući kada je Paula nasrnula na svog tadašnjeg dečka Frana Pujasa posle svađe oko kupovine, a u emisiji "Pretres nedelje", koju vodi voditelj Milan Milošević, došlo je i do nove svađe i njihovog raskida. Fran je zamerio Pauli što je prisna sa Vladimirom Tomovićem i što on dobija više pažnje od njega, a Hublinova je rekla da je veza sa Franom guši, kao i da ga više ne voli kao dečka, samo kao osobu.

Foto: TV Pink Printscreen

U istoj emisiji, Milan je pitao Paulu zbog čega se raspitivala da li je košarkaš i modni dizajner Nikola Filić slobodan. Paula je tada priznala Milanu da je imala nešto sa mladim košarkašem, kao i da se to dogodilo kada je on bio u vezi.

Ekipa portala Pink.rs naišla je i na nekoliko njihovih slika. Naime, Paula je bila jedan od modela koji su reklamirali Nikolin brend, a na svom Instagram profilu i dalje drži stori koji je on okačio, a ona sačuvala. Na slici se vidi ona u odeći ovog brenda, i njegova poruka gde je pomenuo njen profil i stavio srce pored imena.

Foto: Instagram.com/paula_hublin

Nikola sa druge strane nema ovu sliku na svom profilu, ali u albumu u kom se nalaze storiji gde promoviše svoj brend, postoji jedna slika sa promocije, gde se na istom mestu nalaze Paula i on.

Foto: Instagram.com/nikolafilic

Nikola pozira sa devojkama i momcima koji nose njegovu odeću, a u pozadini se nalazi i Hublinova. Da li je baš ovo noć kada su oni imali nešto, kako tvrdi Paula, za sada nije poznato.

Foto: Instagram.com/nikolafilic

Autor: M. P.

#Nikola Filić

#Paula Hublin

#Zadruga

#Zadruga 4