AKTUELNO

Sve ovo je obeležilo prošlu noć na velelepnom imanju!

Utorak veče u Beloj kući je rezervisano za žurku na kojoj je noćas nastupao DJ Đoliks. On je muzikom ulepšavao veče zadrugarima od kojih su pojedinci ostali jako zapaženi.

Foto: Privatna arhiva

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša prisniji su nego ikada. On se, otkako je saznao da njegova supruga Ivana želi da se razvede od njega, totalno opustio i prepustio. NJihov odnos je sve bliži, pa su čak jedno drugom i birali garderobu za žurku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša se u startu požalio Tari kako mu je nestalo parfema, i kako je tužan zbog toga, ali njen odgovor ga je oraspoložio:

Imaš mene - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je na startu žurke priznala da očekuje da Ša prizna svoje emocije u toku noći, Međutim reper je više puta u razgovoru sa pojedinim zadruagarima pominjao svoju još uvek zakonitu suprugu Ivanu, i sve vreme pričao kako je pogrešio. Sandra Rešić I Marko Đedović su celo veče iščekivali da vide šta će se desiti jer su oboje primetili da se reper opustio. Đedović je u nekoliko navrata skretao pažnju reperu kako da se ponaša kada bude ozvaničio vezu sa Tarom, na šta je konstantno dobio odgovor:

Ma, ja sam lagan - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su celo veče otvoreno flertovali, pa ju je reper čak i u nekom momentu na žurki hranio, i pokazao svima koliko brine o svojoj izabranici.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je Nenadu u trenutku kada su se osamili u hotelu na neki način priznala šta oseća prema njemu, pa mu je otrkila da ga čeka novi brak sa njom. Nakon toga, reper je razgovarao sa Mišelom Gvozdenovićem o svojoj supruzi i otkrio mu da mu je krivo što se razvodi, ali ako njegova supruga ne razume njegov rijaliti, onda i ne treba da budu zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je u nastavku večeri rešila da repera zavede vrelim plesom koji njemu nije prijao, pa je izleteo sa žurke i otišao u spavaću sobu, gde mu se i ona pridružila. Njih dvoje su potom porazgovarali o stvarima koje njemu smetaju, pa su na kraju završili u zagrljaju u gardaroberu.

Njih dvoje su se potpuno opustili, pa, nakon garderobera, završili zajedno i u toaletu. Naime, Simova se tuširala i vršila pripreme za noć sa Nenadom, a on ju je sve vreme posmatrao. Ša je u par navrata čak Tari i rekao da joj se sviđa prizor dok se ona tuširala.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su potom legli zajedno u krevet gde su pričali i sve vreme se mazili, da bi na kraju Tara rešila da preuzme inicijativu i krenula da poljubi Ša. On se u početku bunio, ali se u jednom momentu prepustio i njih dvoje su zvanično ušli u ljubavnu vezu, iako je on još uvek oženjen.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su pojedini zadrugari primetili da su se njih dvoje smuvali, odmah su prišli da im čestitaju. Najpre je prišao Fran Pujas koji ih je oboje izgrlio, a nakon njega i Paula Hublin i Sandra Rešić koja je u toku noći izjavila da se nada da je ovo prva noć da će normalno zaspati zbog njih dvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su se nakon toga sve vreme ljubili i mazili, na očigled svih zadrugara u spavaćoj sobi, pa u jednom momentu nisu mogli da zadrže strasti pa je Tara zaskočila Ša, a šta se dešavalo sve ispod pokrivača, pogledajte u videu ispod teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Još dvoje zadrugara bili su u centru pažnje prošle noći. Naime, svi su primetili da su Vladimir Tomović i Paula Hublin u zadnje vreme nerazdvojni što se primetilo i na sinoćnoj žurki.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim nije Tomović jedini koji je obletao oko Paule, i Filip Car je vrebao svoju priliku pa je u više navrata prišao Hublinovoj i poljubio je u obraz.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvojica su u toku žurke konstantno prilazili Pauli, ali jedan momenat je ostao jako upičatljiv. Naime, kao na svakoj žurki i na ovoj su se Marko Janjušević Janjuš i Tomović popeli na bar, skinuli majice, i pevali pesme. Tomović je u jednom momentu sišao sa bara i dotrčao do Paule koju je zagrlio podigao i onda joj se direktno obatio:

Pustio sam te šest meseci, e sada si tu - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to vreme, Paulin bivši momak Fran Pujas se žalio pojedinim zadrugarima na udarac koji je dobio zbog Paule, i na sve preko čega joj je prešao. On je u par navrata čak i rekao da je izgubio devet honorara zbog nje, a ona se tako ponaša.

Foto: TV Pink Printscreen

On se u ranim jutarnjim satima posvađao sa Filipom Carom u pušionici jer su se "peckali" pojedinim rečenicama. Međutim neko bi rekao da je Paula razlog svađe, a to možete videti u nastavku:

Nov sukob između nedefinisanog para Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe desio se na žurki. Naime, Čorba je Maji zamerio što ga spopada sve vreme, a i napada da ima nešto sa Teodorom Bilanović. Čorba joj je to jako zamerio.

Bolesna si. Ne interesuju me tvoje bolesti, daješ sebi za pravo mnogo - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Čorba su sukob nastavili i u pabu, gde joj je on u više navrata stavio do znanja kako se ponaša, pa joj je zamerio što ga spopada i što je gurala Teodoru na žurki.

Spopadaš me, ja se sklonio od tebe ti mi prilaziš. Nemoj da me pratiš, ti si klošarka! - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Njima se u raspravi pridružio i Kristijan Golubović koji je Maji rekao da je ona pogrešila jer je dozvolila Čorbi da se tako ponaša, pa je njega uporedio sa Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je ipak utehu našla u zagrljaju Danijela Višića, koji je u nastavku večeri otkrio da bi bio sa njom, ali bi išao polako da se ne desi situacija kao sa Miljanom Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina Vrbaški i Anđelo Ranković  kao ovonedeljni potrčci borave u izolaciji, a čini se da im to uopšte ne smeta, naprotiv, prija im prilika da budu potpuno sami. Anđelo se toliko opustio, da je dopustio Mini da mu cedi bubuljice na leđima, a onda ga i izmasira.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su potom porazgovarali o emocijama. Naime, Mina je rekla da joj prija Anđelovo društvo, pa mu je objasnila da joj ponekad prođe kroz glavu kakav bi odnos oni imali da su u vezi. Anšđelo joj je objasnio da ne želi da napravi istu grešku kao pre, pa joj je stavio do znanja da sa njom nikada ne bi bio zbog prijateljstva sa bivšim zadrugarom Đorđem Milutinovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve o najgledanijem rijalitiju nastavite da pratite na portalu Pink.rs i na Tv PInk.

Autor: N.B.

#Zadruga