AKTUELNO

Bio joj je velika podrška i oslonac u životu!

Jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike, Ana Bekuta, aktivna je na društvenim mrežama. Ovog puta iskoristila je priliku da se kroz dirljiv tekst priseti svog pokojnog oca Branka, koji joj je uvek bio velika podrška u svemu što radi.

Foto: TV Pink Printscreen

On bi juče napunio 86 godina i nema dana da ga se Ana ne seti. Dirljivim rečima pokušala je da dočara koliko je on bio veliki čovek, i otopila i najhladnija srca.

Da je među nama, danas bi napunio 86. Moj tata Branko podržavao je moj san da budem pevačica u vreme kada biti pevačica i nije bilo nešto što drugi roditelji žele za svoje ćerke. Za neke tate to bi bilo i sramotno, ali za mog ne. Uvek sam mu bila važnija od celog sveta. Duge dvadeset tri godine su prošle otkako je otišao na neko bolje mesto. To je više od osam hiljada dana, od kojih nije prošao nijedan, a da nisam mislila na njega. Nijedan dan kad mi nije nedostajao. Očevi, čuvajte snove svojih devojčica. Pazite na njih. Iako sam odavno i majka i baka, nikad nisam prestala niti ću ikada prestati da budem ćerka svoga tate. Znam da on i dalje čuva moje snove - napisala je Bekuta.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.

#Ana Bekuta