AKTUELNO

Zahvalna je na svemu što ima.

Uprkos tome što već godinu dana traje pandemija koronavirusa, tokom koje su pevačima onemogućeni nastupi, a samim tim i redovan izvor prihoda, pevačica Edita Aradinović rešila je da njena publika zbog toga ne trpi, te neretko objavljuje nove pesme i spotove, iako ni sama nije u zavidnoj finansijskoj situaciji. Da li je hrabrost ili ludost što nove projekte otpočinje u vreme pandemije, ni sama ne zna.

Foto: TV Pink Printscreen

- Slažem se sa kolegama da smo u teškoj situaciji, ali ne želim da dajem tome na značaju, jer to neće promeniti ništa i doneti nam novac i posao. I hrabro je i ludo u isto vreme, baš kao i ja - kaže Edita i nastavlja:

- Ograničeni smo u dosta toga, pa su se i rashodi smanjili. Neću da lažem i da kažem da ne osećam krizu i da mi je super, ali šta sad? Kada vidim kako ljudi kupuju u prodavnicama namirnice i odvajaju dinar po dinar, zahvalna sam bogu na svemu - iskrena je Edita koja se pored muzike u proteklom periodu posvetila i radu na sebi, te neretko posećuje psihologa:

- Dosta sporo radimo i temeljno da bi bilo efektno, jer sam se u dosta stvari zapustila verovali ili ne, i onda idemo baš korak po korak. Za sada radimo na mojim ciljevima i na ostvarivanju.

Autor: D.T.

#Edita Aradinović