AKTUELNO

Prelepo!

Aleksandar, sin pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, napunio je 6. marta dve godine. Ovim povodom njemu su roditelji organizovali proslavu rođendana koja je bila kao iz bajke "Knjiga o džungli".

Foto: Instagram.com

Za dekoraciju rođendana pobrinula se firma koja je bila zadužena i za Prijinu i Filipovu svadbu - "Weddings and Events by Svadbena zvona". Da su vrhunski odradili potvrdila je i blogerka Zorana Jovanović Zorannah, koja je podelila i snimke na svom Instagramu.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

I ponosna mama slavljenika je podelila atmosferu iz igraonice, u kojoj je bila napravljena prava bajka za malog Aleksandra.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Prijovićka je nedavno otkrila detalje o svom nasledniku:

- Ko zna šta bi bilo da sam nastupala, snimala. Radila bih, putovanja... Meni je super bilo sa sinom, iskreno. Jesam navikla da putujem deset godina, ali biće mi teško da se vratim na to. On je tatina kopija, ja ne mogu da verujem da toliko može da liči na oca. Tvrdoglav je na mene. Vezan je za oboje, a sada je naišao takav period da tatu najviše voli. Uhvati ga period da hoće samo njega, pa mene. Tu smo stalno, mada je Filip malo više zauzet, ali kad dođe, ja mogu da odem. Ljubomorna sam (smeh). Ja sam mislila da su sinovi više vezani za majke, ali to nije kod mene trenutno, moraću da rodim ćerku. Nije u planu, ali bih volela. On nema mira, živahno je dete, gledam da idemo u igraonice, da šetamo, da ne bude u kući. On je imao temperaturu, ja sam odmah pomislila da je kovid, ali vadili su mu krv, CRP je bio malo viši, upala je bila neka izgleda, ja sam se odmah uplašila, ali hvala bogu ništa - rekla je pevačica.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: N.V.