AKTUELNO

Haos tek sledi.

Nakon što je Ana Bulatović odabrala svoja dva potrčka i omiljenu osobu, zadrugari su se pobunili. Anđelo Ranković je želeo da se poništi izbor potrčka, dok je Miljana Kulić želela da se osveti Ani i Mišelu Gvozdenoviću, koji je pristao da ode sa pevačicom u hotel.

Neću da budem fin dećko. Znao sam da ću da budem sa Minom, pitala je Sanju da li će da se naljuti. Znači Sanja joj je bliža od mene! - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Izdaja, prodala se za krpice - dodao je Đedović.
Ja sam je čula kako je Sanji rekla: "Nećeš se ljutiti, nećeš se ljutiti". Šta dobija od Anđela i Mine? - ubacila se Nadica.
Ja sam tako odlučila i to je to - istakla je Ana.
Ovde se devojke vode oko koristi. Ana sada nije htela da se zameri Sanji - rekla je Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana nije htela da se zameri, a sada je ispala grbava - ustala je Sanja Stanković.
Uradila sam kako sam htela - skočila je Ana.
Ne obraćaj mi se. Mišel ti je omiljeni, nisam vas video tri dana zajedno. Ne smeš nikome da se zameriš, hajde zameri se, pošalji nekog drugog - dobacio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Smem, evo, šaljem Čorbu i Maju! - urlala je Ana.
Nema menjanja odluka - obavestio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana se nakačila moju grbaču, jer sam ja samostalna i mojom reakcijom produžava sebi boravak. Sada ću biti kao novinar i reći ću, kakva sam bila tri mesaca prema Mišelu, to mogu svi da potvrde. Kada je pobeđivao, radovala sam se. Krijući da produkcija ne zna, ja sam htela da perem njegov veš u mašini. A njegova majka pljuje mene. Njegova majka dala je intervju da u kuću ne prima ovakve poput mene. Valjda Mišel može sam da odluči ko može da mu uđe u kuću. Mišel je bezobrazan prema meni, a njegova majka pljuje i Kristijana. Mišel nema poštovanja ni prema Kristijanu, ne može očima da ga gleda. A njegova majka pljuje i Kristijana, a i mene. Ja hoću da potpišem 10.000 evra da idem na poligraf da dokažem sve što sam pričala o njegovoj majci. Nacija će biti šokirana. Ja sada mogu da odem u hotel da spavam sa njima, napisala bih pismo da me ne kazne, da im zagorčam život 7 dana. Mišel se pretvara da sam mu draga, a ljubomoran je na mene! Želim poligraf kao Vuk Mob i to je to. Čuo me je Veliki šef, želim deset pitanja da postavim, može i produkcija. On neka ide u hotel. Ja svaku noć piškim u krevet od stresa zbog porodice. Kristijan mi je podrška u svemu, desna ruka. Ja prelazim u MIšelov krevet, pošto mi je teško da budem sama. Mišel može sve stvari da prenese u hotel, ja ću sve iz apartmana u pab. Mišel, otišao si zauvek. A ja ću da vam pravim smicalice, jer ste bezobrazni - pobunila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana, tebi hvala, ja sam siguran sam da me nisi odabrala da bi meni terala inat. Miljana, ti i ja smo ovde imali jedan konflikt. Jako si kontradiktorna. Mi smo popričali, imamo korektan odnos. Nema potrebe da se ovako ponašaš. Ti i ja smo neke stvari raskrstili, ali ti hoćeš da potenciraš svađu - rekao je Mišel.
Reci svojoj majci da mi se skine s kičme i grbače. Ne, to tvoja majka hoće, ali poligraf će dokazati sve - poručila je Miljana.
I do ovog trenutka si bila normalna, sve dok me Ana nije odabrala. Čemu potreba da me iko uslovljava da idem u hotel? Ja se nisam mešao u vaše svađe. Miljana sada ponovo pravi nešto što ne treba da se pravi - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam vremena, žurim, moram u pab, ćao - rekla je Kulićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.