AKTUELNO

Pametno!

Pevačica Maja Šuput (41) broji sitno do porođaja, a kako kaže, njen suprug Nenad sve vreme će biti uz nju, ali putem video poziva.

- Spadam među osobe koje vole da se ono što jako žele dogodi odmah, isti dan kad to požele, eventualno sutra, i to ako baš mora. Mislim da u životu dosad nikad nešto što jako želim nisam iščekivala devet meseci. Ovako nešto mi se još u životu nije dogodilo. Zato mi se trudnoća čini kao nekakav užasno dugi životni vojni rok - rekla je Maja.

Zbog situacije sa koronavirusom njen suprug Nenad Tatarinov neće moći da prisustvuje porođaju, a Maja je otkrila da će se uključiti putem video poziva.

- Ali će zato biti na video pozivu - otkrila je buduća mama koja će na svet doneti sina.

- Ostavili smo odluku o imenu za trenutak kada dođe na svet. I dalje smo ostali pri tome da ime ne bude tradicionalno ni uobičajeno, a tražili smo i ime koje ne nosi neko koga poznajemo. To baš i nije bilo lagano jer uvek znaš nekoga ko se tako zove, a bio je, ne znam, zločest u osnovnoj školi - rekla je pevačica, koja je dodala i da se ne boji porođaja:

- Imam već neke godine, u mom životu već su se dogodile neke stvari sigurno teže od porođaja. Uz to, žene porođaje već decenijama uspešno odrađuju pa nekako ne verujem da bi baš meni to trebalo da bude najveća trauma u životu.

Autor: N.V.