AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Ovog utorka vas od 22:30 časova na TV Pink očekuje nova epizoda najgledanije lejt najt emisije „Amidži šou“. Odmah posle Dana žena, u studio stiže ženska ekipa koja će pomeriti sve granice – Tanja Savić, članice grupe „Hurricane“, Jana Todorović, Goca Tržan i Nadica Ademov.

Folk zvezda Tanja Savić je proteklih meseci prošla kroz veoma težak period, a ekskluzivno za gledaoce TV Pink i emisije „Amidži šou“ otkriva sve detalje borbe za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem. Da li je uspela da uspostavi kontakt sa sinovima, u kakvim je trenutno odnosima sa suprugom Dušanom Jovančevićem i da li ima nade da će uskoro videti svoju decu – Tanja će otkriti pred našim kamerama. Osim o teškom periodu, Tanja će se osvrnuti na karijeru, a govoriće o novim projektima.

Foto: Instagram.com

Ovog utorka uragan stiže u Šimanovce i donosi samo pozitivne vibracije. Kako prošle godine Evrovizija nije održana zbog pandemije koronavirusa, članice najpopularnije ženske grupe „Hurricane“ Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić će ove godine predstavljati Srbiju na ovom prestižnom muzičkom takmičenju i to sa pesmom „Loca Loca“. Pripreme za Roterdam i evropsku muzičku scenu se privode kraju, a Sanja, Ksenija i Ivana će u emisiji „Amidži šou“ između ostalog ispričati kakvi su komentari na pesmu i spot, ali i da li ih kritike pogađaju ili motivišu.

Foto: Printscreen YouTube

Pevačica Jana Todorović koja svojim glasom napravi lom gde god da zapeva, dolazi u studio emisije „Amdži šou“ kako bi još jednom dokazala zbog čega je omiljena među kolegama i publikom koja je obožava. Jana će govoriti i o planovima za ovu godinu i teškoj situaciji na estradi.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Goca Tržan samo za „Amidži šou“ govori o povratku u kultnu grupu „Tap 011“ i životu sa mlađanim suprugom Rašom. Šta očekuje od 2021. godine na poslovnom, a šta na privatnom planu, Goca otkriva kod Ognjena, a u studio stiže i Nadica Ademov.

Foto: Instagram.com/gocatrzan

Foto: Instagram.com/ademov_nadica

Spremite se za još jednu uzbudljivu emisiju – ne propustite „Amidži šou“ u utorak 9. marta uživo od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Goca Tržan

#Ivana Nikolić

#Jana Todorović

#Ksenija Knežević

#Nadica Ademov

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Sanja Vučić

#Tanja Savić

#Televizija Pink

#emisija

#hurricane

#voditelj